Profesionālie tulkošanas pakalpojumi. 5
Pardod: MSI GeForce RTX 2080ti gaming X TRIO Graphic Card 1
Vēlos piedāvāt darbu online. 0
OCTA termiņš 13
Ka sauc Pasaules dalu kura dzivojam 4
google 1
Taustiņu funkcijas izmainīšana 2
Torrent 1
Cik maksā šodien kārtigs Gamer PC? 4
ESET izlaiž 2017.gada produktu izdevumus 23
VIAPLAY: Video tiešsaistē skatās 70% Latvijas iedzīvotāju 21
Katrā desmitajā datorā joprojām izmanto Windows XP 2
Google tuvākajā laikā atteiksies no Chrome paplašinājuma palaidēja 2
Acer ievieš nozares pirmo ieliekto monitoru ar acu izsekošanas funkcionalitāti 4
Adobe laiž klajā ārkārtas atjauninājumu 3
Tests: Cik precīzs ir "lēta gala" velo spidometrs? 3
Leģendārie telefoni – Nokia 3310 un citi 3
Puisis iziet Super Mario spēli mazāk kā piecu minūšu laikā un labo pasaules rekordu 2
Līdz 29.jūlijam atjaunini savu Windows bez maksas! 3
Kā uzlabot televizora skaņu? 2
Programma, ar kuras palīdzību fotogrāfijas pārveidot .gif formātā 1
Aproce, kas sastāv no 25 instrumentiem 1
Trīs padomi televizora izvēlei 2
Windows 7 ēra tuvojas noslēgumam, Microsoft koncentrējas uz Windows 10 1
Lietotāji online: 380
Reģistrētie lietotāji online: 0
Viesi online: 380
Vēlējos uzzināt par web izstrādes kantoriem Latvijā. Gribu izveidot savu web lapu. No sākuma mēģināju darīt to pats, bet tā kā sāku visu no nules, jo esmu amatieris šajā jomā, atkrita šī doma- galvenokārt jau tapēc, ka laika trūkums un bailes no tā ka esmu iesācējs šijā lietā, un galarezultāts var būt ne tāds kā vēlētos. Mans mērķis ir lapa kā šī, bmwpower, boot utt. Gribu savā lapā ziņas,rakstus,bildes,forumu, blogu(ka lietotāji var pievienot paši savu rakstu), banneru sistēmu, un vēl citus sīkumus. Man nav galvenais lapas dizains, bet gan interfeiss, lai navigācija utt lietotājiem būtu viegli saprotama, kā arī tas lai lapa būtu ar vienkāršu kodu, ja man ir vēlme kautko pēctam mainīt savā lapā, lai jebkurš prof. varētu to izdarīt. Pētiju web lapas kantorus Latvijā, jāsaka, ka viņu ir diezgan daudz. Meklēju kantori, kurā strādā tiešām profesionāļi, kas zina ko dara, tādi kuriem var uzticēties, kas neuzmetīs utt. Mans budžets ir līdz 1000ls, bet zinu ka mana lapa noteikti tik daudz nemaksā. Gaidu no jums ieteikumus, pašu pieredzi, cenu utt. no kuriem kantoriem vajadzetu izvairīties un no kuriem nē. Paldies.
Cincelnetti rakstīja:
Nevajag kārtējo sūdu lapeli. Pietiek viņu jau.
tu nu busi tas kas teiks kas ir sudu lapele un kas nav. Pats noteikti esi liels suds.
Kas neviens tiešām neko nevar pateikt, saistībā ar manis uzdoto jautājumu, gan jau kāds ko zina.
zombis rakstīja:
aizej uz Boot.lv forumu un uzjautā.
boot foruma man ir bans
Android rakstīja:
joomla.org
drupal.org
esmu meginajis wp, ka jau teicu nav laika, nav prasmes, tapec nepazelosu naudu, gribu to uzticet prof. kas zina ko dara.
Piemēram - sem.lv, interfacelatvia.lv, mediaparks, majas-lapas-izveide.lv, dircms.lv, lauvamedia.lv, webstyle.lv, webbuilding.lv,kadam ir bijusi pieredze ar šiem kantoriem?
Nevajag kārtējo sūdu lapeli. Pietiek viņu jau.