Profesionālie tulkošanas pakalpojumi. 5
Pardod: MSI GeForce RTX 2080ti gaming X TRIO Graphic Card 1
Vēlos piedāvāt darbu online. 0
OCTA termiņš 13
Ka sauc Pasaules dalu kura dzivojam 4
google 1
Taustiņu funkcijas izmainīšana 2
Torrent 1
Cik maksā šodien kārtigs Gamer PC? 4
ESET izlaiž 2017.gada produktu izdevumus 23
VIAPLAY: Video tiešsaistē skatās 70% Latvijas iedzīvotāju 21
Katrā desmitajā datorā joprojām izmanto Windows XP 2
Google tuvākajā laikā atteiksies no Chrome paplašinājuma palaidēja 2
Acer ievieš nozares pirmo ieliekto monitoru ar acu izsekošanas funkcionalitāti 4
Adobe laiž klajā ārkārtas atjauninājumu 3
Tests: Cik precīzs ir "lēta gala" velo spidometrs? 3
Leģendārie telefoni – Nokia 3310 un citi 3
Puisis iziet Super Mario spēli mazāk kā piecu minūšu laikā un labo pasaules rekordu 2
Līdz 29.jūlijam atjaunini savu Windows bez maksas! 3
Kā uzlabot televizora skaņu? 2
Programma, ar kuras palīdzību fotogrāfijas pārveidot .gif formātā 1
Aproce, kas sastāv no 25 instrumentiem 1
Trīs padomi televizora izvēlei 2
Windows 7 ēra tuvojas noslēgumam, Microsoft koncentrējas uz Windows 10 1
Lietotāji online: 353
Reģistrētie lietotāji online: 0
Viesi online: 353
Sveiki!! Lieta tada ka man nevelams cilveks kaut kada veida ieklust mana datora vai ka savadak. atveros parlukprogrammu mozilla man paradas teksts ko sis cilveks ir uzrakstijis. Gribeju jautat ka tas ir iespejams? ka to var izdarit? un ka var novest tada veida problemu? varbut kadam ir kada pieredze sada jautajumu. Jau ieprieks paldies
Android rakstīja:
kur tas teksts parādās?
antivīruss ir?
Antivirus ir ja. tas teksts paradas atverot mozzilu taka blakus lodzina. to raksta cilveks ar kuru nevelos kontakteties es nezinu ka vins to dabon gatavu. vai ta kada spam programma vai kas.
Pār mozillu nezinu -bet ja kompis nosharēts tev nezinot tad tur var sastrādat tik neto vien...! Paarinstalē PC.....
-Tas vis protams notiekas uz Windows OS:)?Tu gadijumā neesi parāda par internet pakalpojumiem!?
Ja mobilo modēmu tur urķējies par internetu...tad jau nevaidzētu...kautgan tagat ir 21gadsimts laikam -tad jau vis neiespējamais ir iespējams:)!
3Dklucis rakstīja:
Pār mozillu nezinu -bet ja kompis nosharēts tev nezinot tad tur var satrādat tik neto vien...! Paarinstalē PC.....
-Tas vis protams notiekas uz Windows OS:)?
PC ir svaigs no veikala ar win7 home. Vnk interese ka to var panakt ka es veru vala internety un man hops blakus loga teksts izlec.
RaitisP rakstīja:
3Dklucis rakstīja:Pār mozillu nezinu -bet ja kompis nosharēts tev nezinot tad tur var satrādat tik neto vien...! Paarinstalē PC.....
-Tas vis protams notiekas uz Windows OS:)?PC ir svaigs no veikala ar win7 home. Vnk interese ka to var panakt ka es veru vala internety un man hops blakus loga teksts izlec.
Tad nevaig kakāt ka tev kads lodziņš izlēc-vienkarši tu pats to gribi kadam sastrādāt....
#4, Varianti var būt visādi. Vai viņam ir kaut kāda saistība ar lokālo datortīklu - lietojat kopīgu interneta pieslēgumu? Vai tas cilvēks kaut kad iepriekš ir fiziski ticis pielaists pie Tava datora? Varbūt katru dienu var pienākt padarboties (piemēram kojās). Varbūt uzinstalēts kaut kāds čata klients Mozillai? Ieliec kaut kur PrintScreenu no situācijas, kad tie paziņojumi ir...
Tapēc jau es teicu parinstalē kompi !!!Un ja tad vēl lec tad lokalais...variants..paliek...Mums parasti ja nesamaksā par internetu tad ik pa laikam izlec paziņojums lai to izdar -preteja gadijuma atslegs...
... es veru vala internety un man hops blakus loga teksts izlec. ..
Tad Mozillā, vai blakus kāds logs izlec? Par "netsend" neko neesi dzirdējis (kaut gan tas darbojas tikai konkrētos apstākļos).
http://www.net-send.net/
Ja atmiņa neviļ, tad "netsend" uz Windows XP sākot no SP1, vai SP2 noklusēti ir atslēgts. Un pat, ja tas ir ieslēgts jebkurš firewall, ar noklusētajiem iestatījumiem, bloķē ienākošos "netsend" paziņojumus. Uz Windows 7 netsend nav vispār.
Gan jau, ka kāds labvēlis ir uzinstalējis kādu no legālām attālinātās vadības programmām (radmin, teamviever, vnc), ko antivīruss neuzskata par kaitīgu, un tagad tas labvēlis tēlo lielo hakeri.
Ja pašam nav pieredzes datora ārstēšanā no vīrusiem, tad vienkāršāk būs samaksāt kādām, lai sataisa datoru. Ja naudas žēl, tad pārinstalē datoru.
Vīrusi ir tik daudz, ka bez sistēmas stāvokļa log-iem (hijackthis, AVZ) nav jēgas rakstīt milzīgi garās instrukcijas par to kā cīnīties ar kaitīgām programmām. Nav jau nemaz tik viegli uzrakstīt viegli saprotamu instrukciju, priekš cilvēka, kuram nav gandrīz nekādu priekšzināšanu.
P.S. Mans antivīrusu „kaujas komplekts”: AVZ un Cureit (tiem tas tankā - AVZ un Cureit ir bezmaksas antivīrusu programmas, kuras var viegli atrast internetā).
Silts ieteikums: darbināt šis programmas iekš SAFE MODE (AVZ gadījumā vispirms normālā režīmā vajag uztaisīt update).
Cincelnetti rakstīja:
Debīļiem nevajag lietot kompjus un viss.
ko tad tu šeit dari?
Kaa teiktu D_L, kaarteejais Indigo beerns izliidis.
Neko paskaidrot sakariigi nespeej.
#12, ja nepamanīji jautājuma autors pēdējās 9 stundās nav atbildējis
Tatad cilveks nav ticis pie datora neakd jo esmu cita valsti! es meginasu ja tada lieta atkartosies ielikt bildi. pagaidam viss ir labi. paldies jums :)
pamēģini atcerēties, kurš cilvēks tev atsūtija failu kuru verot vaļā nekas svarīgs neatvērās.
tālāk dodies pie viņa un lai maksā 5-10Ls meistaram.
Autor- vispirms izbarauc savam kompim cauri ar ecešām-gan jau to nezāli izraus....
kur tas teksts parādās?
antivīruss ir?