Profesionālie tulkošanas pakalpojumi. 5
Pardod: MSI GeForce RTX 2080ti gaming X TRIO Graphic Card 1
Vēlos piedāvāt darbu online. 0
OCTA termiņš 13
Ka sauc Pasaules dalu kura dzivojam 4
google 1
Taustiņu funkcijas izmainīšana 2
Torrent 1
Cik maksā šodien kārtigs Gamer PC? 4
ESET izlaiž 2017.gada produktu izdevumus 23
VIAPLAY: Video tiešsaistē skatās 70% Latvijas iedzīvotāju 21
Katrā desmitajā datorā joprojām izmanto Windows XP 2
Google tuvākajā laikā atteiksies no Chrome paplašinājuma palaidēja 2
Acer ievieš nozares pirmo ieliekto monitoru ar acu izsekošanas funkcionalitāti 4
Adobe laiž klajā ārkārtas atjauninājumu 3
Tests: Cik precīzs ir "lēta gala" velo spidometrs? 3
Leģendārie telefoni – Nokia 3310 un citi 3
Puisis iziet Super Mario spēli mazāk kā piecu minūšu laikā un labo pasaules rekordu 2
Līdz 29.jūlijam atjaunini savu Windows bez maksas! 3
Kā uzlabot televizora skaņu? 2
Programma, ar kuras palīdzību fotogrāfijas pārveidot .gif formātā 1
Aproce, kas sastāv no 25 instrumentiem 1
Trīs padomi televizora izvēlei 2
Windows 7 ēra tuvojas noslēgumam, Microsoft koncentrējas uz Windows 10 1
Lietotāji online: 352
Reģistrētie lietotāji online: 0
Viesi online: 352
Zagt nav labi. Un lielīties ar to ne tik.
Kāds vēl eksāmens? Autoskolas? Liec jauno LibreOffice!
Lielkuilis rakstīja:
Zagt nav labi. Un lielīties ar to ne tik.
Kāds vēl eksāmens? Autoskolas? Liec jauno LibreOffice!
Un jāa, tu jau tas pareizais, kurš neko ne nota nav nokačājis(nozadzis)
Tik tiešām, uzliec jauno LibreOffice 3. Pilnigi latviskots, visi word dokumenti veras vaļā bez bēdas. Vari gatavoties eksāmenam ar tīru sirdsapziņu.
macats16 rakstīja:
Un jāa, tu jau tas pareizais, kurš neko ne nota nav nokačājis(nozadzis)
Protams, pat profesionālajā darbībā. Agrāk vispār pieņemta prakse valsts iestādēs un arī citur bija lietot zagtu programmatūru. Labākajā gadījumā nolicencē 1 kompim, bet sainstalē visiem 100. Tas nenozīmē, ka šāda prakse ir jāturpina mūsdienās.
office 2003 uz w7 darbojas, vienīgi PP-ā garumzīmes un mīkstinājumzīmes ir tikai iekš Arial, vai arī ja prezentācija sākta veidot ar office 2007 vai 2010.
bieži vien neattīstītus dauņus kas zog uzrauj, atnāk policija un savāc datoru ekspertīzei, pēctam ap 500Ls senči maksās.
šeit viss ies + atvadīsies no maksimums 110Ls.
h ttp://office.microsoft.com/lv-lv/products/
kaspars1 rakstīja:
bieži vien neattīstītus dauņus kas zog uzrauj, atnāk policija un savāc datoru ekspertīzei, pēctam ap 500Ls senči maksās.
šeit viss ies + atvadīsies no maksimums 110Ls.
h ttp://office.microsoft.com/lv-lv/products/
Droši, rausties tālāk
Android rakstīja:
tak nepirks ofisu 1 eksāmena dēļ
Vo, vo, tad jau labāk mācos uz to pašu 2007
macat, ej ieskrien sienaa.
Man te kaut kas nestraadaa.
Zajebalji shitie beerni, kas tik zin kaa zagt, bet nezin kaa nozagt.
JA zodz, tad arii iemaacies zagt, nevis te kaut ko esi nozadzis un chiiksti ka nestraadaa. Varianti ir 1000+1 kaa to prgrammu palaist, kursh no vinjiem, ej nu sazini.
azbests rakstīja:
macat, ej ieskrien sienaa.
JA zodz, tad arii iemaacies zagt, nevis te kaut ko esi nozadzis un chiiksti ka nestraadaa. Varianti ir 1000+1 kaa to prgrammu palaist, kursh no vinjiem, ej nu sazini.
Jā šī ir pirmā programma kura tā čakerējaš, man par 2003 ar licenzi neiet
Takā neuztraucies, ja es kko nokačāju, tad tad parasti iet
macats16 rakstīja:
azbests rakstīja:macat, ej ieskrien sienaa.
JA zodz, tad arii iemaacies zagt, nevis te kaut ko esi nozadzis un chiiksti ka nestraadaa. Varianti ir 1000+1 kaa to prgrammu palaist, kursh no vinjiem, ej nu sazini.Jā šī ir pirmā programma kura tā čakerējaš, man par 2003 ar licenzi neiet
Takā neuztraucies, ja es kko nokačāju, tad tad parasti iet
Kas tev tur bija tas 2003g.ofis negāja..,jeb kā parast nemacēji atarhivot un palaist no windows sistemas?Šis ko tev pametu noklusējuma uzinstalejas un jameklē pie programām...Esmu šito tieši licis uz W7 ,32bitigā viš iet ka sitās...
Vellns nav kautkads 64 bit windovs tev tur...?
Nu un kāda atšķirība? Kopš kura laika 32bit softu nevar uzinstalēt uz 64 bit OS ? Par Program Files un Program Files (x86) mapēm neko neesi dzirdējis?
jurro rakstīja:
Nu un kāda atšķirība? Kopš kura laika 32bit softu nevar uzinstalēt uz 64 bit OS ? Par Program Files un Program Files (x86) mapēm neko neesi dzirdējis?
nē jo vienmer esmu izvairījies no 64 bit OS man tur daudzas progas negaja .ka paskaidroja tamdēļ to tairpaino OS paveidu uzlicisun vis- neko man nevaig dzirdēt....
3Dklucis rakstīja:
jurro rakstīja:Nu un kāda atšķirība? Kopš kura laika 32bit softu nevar uzinstalēt uz 64 bit OS ? Par Program Files un Program Files (x86) mapēm neko neesi dzirdējis?nē jo vienmer esmu izvairījies no 64 bit OS man tur daudzas progas negaja .ka paskaidroja tamdēļ to tairpaino OS paveidu uzlicisun vis- neko man nevaig dzirdēt....
Ja 64 bitu w7 ir mazāka programmu saderība, nekā 32 bitu w7
#22; #23: Nu un kuras tieši programmas neiet ? Tā kā nevajag bezjēdzīgi muldēt par lietām, ko nesajēdz.
Ja man kompis ir W7, es viņa varu uzbliezt 2003 ofisu, ir tāda vēlme, jo man jāliek eksāmens un tikai pārsvarā uz to esmu strādājis
Es vienreiz nokačāju,bet man nesanāca uzinstilēt varbūt es kaut ko nepareizu izdariju??