Datuve :: Forums :: Arhīvs :: Debian platformas maiņa, pazuda skaņa

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana

Forums

Ieskaties

Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 356

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 356

Datuve.lv video
Top.LV

Debian platformas maiņa, pazuda skaņa

Ievietoja: Cincelnetti @ 2012.05.22 19:19  

Debianis 6.0.x, instalēts uz P2/3-550MHz (SDram, IDE).
Vajadzēja pārlikt citā kompī. Tur izrādās nevis i686 bet gan i486 kernelis vajadzīgs (VIA Samuel)
Piešķīlu, palaidu, ir tīkls ir xorgi, bet nav skaņas! Neesot mixeris! Skatos lsmod, via skaņa ir (kaukāds mii saucās), lspci arī saka ka tā ir VIA 82xx skaņa. Aumixi un alsamixeri un visa draza saka ka nau mixeris un kad mēģinu piešķilt tad neeso /lib/modules/(uname -r)-i486\kaukas.
Nu protams tur nau tādi, ir tikai ...-i686, bet kā tad pie velna piešķīlās pārējais viss?

Komentāri:

#1 Marshal @ 2012.05.22 21:04

Pazūdi vien atpakaļ uz XP. Vai samaksā kādam, kas jēdz, ko dara.

#2 albertinio @ 2012.05.22 21:31

vislatvijas IT meistars macbeton palidzes!
http://theuglydance.com/?v=vlcrjbshaf

#3 Cincelnetti @ 2012.05.22 21:56

Jums skauž ka mazāk jēdzat Linuxos nekā es? Ja turpināsiet debīlismu gvelzt tad tā arī vienmēr būs.

#4 Marshal @ 2012.05.22 23:37

Es zinu gan kur ir problēma, gan kā to atrisināt, gan arī kapēc tā notika. Un notika tapēc, ka pauris tukšs. Un tapēc, ka "piešķiļot" nejēdz savā tukšajā paurī kļūdu paziņojumus izlasīt. Tur tev viss skaidri un gaiši pateikts priekšā, antiņ. Nu un ja jau tik daudz tev nav spēka, tad samaksā kādam, kurš zina, ko dara. Jo tādiem nekompetentiem mūlāpiem kā tev datori vispār nav jālieto :)

Karma, Andrīt, karma.

#5 Cincelnetti @ 2012.05.23 10:21

Nu esi nožēlojams daunītis. Tikai mūsu paradoksālajā pasaulē tādi nenosprāgst badā.