Datuve :: Forums :: Arhīvs :: problēmas ar peli

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana

Forums

Ieskaties

Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 283

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 283

Datuve.lv video
Top.LV

problēmas ar peli

Ievietoja: rolandsv @ 2012.05.24 23:05  

Labvakar!
Tātad tā, vēl pirms pāris dienām man bija windows xp un nekādu problēmu ar peli nebija, bet kad uzinstelēju win7, tad pele pati no sevis itkā diskonektējas un piekonektējas, nevarētu teikt, ka nepārtraukti, bet tomēr ik pēc minūtes tā notiek uz kādām 5 sekundēm līdz pele atkal pieslēdzas. Esmu mēģinājis instelēt driveri no jauna, bija jaunākā driver versija utt., bet šaubos, ka tas ir atkarīgs no drivera. Vai problēma ir iekš win7 un tādā gadījumā kā to risināt?
P.S. Mana pele - logitech g400
Paldies jau iepriekš!

Komentāri:

#1 kaspars1 @ 2012.05.24 23:15

citā usb portā mēģināji? kas notiek ar peli pie cita datora?

#2 rolandsv @ 2012.05.24 23:24

Mēģināju aizmugures portos pamainīt, bet notiek tas pats. Neesmu mēģinājis pie cita datora. Tūlīt to izdarīšu.

#3 Asmodeus @ 2012.05.24 23:30

Ta nē it kā Win 7 problēma, kaut kas tur ar datu signāliem, respektīvi meklējam citu peli vai atstājam Wind XP

#4 rolandsv @ 2012.05.24 23:35

Un citu iespēju nav? Pele ir jauna un ļoti laba, kuru noteikti nemainīšu. Sliktākajā gadījumā viņai ir garantija.

#5 jurro @ 2012.05.24 23:45

Pirmkārt - kas redzams Device manager zem Universal Serial Bus controllers?
Ir variants tos visus noinstalēt, pēc restarta automātiski atjaunosies. Vismaz XP gadījumā bieži palīdz (protams, ja kontrolleru problēma).
Otrkārt - uzinstalēji konkrētai W7 versijai (32 vai 64 bit) paredzēto draiveri ?
Treškārt - nav jau tekts, ka pele nečakarējas. Piešķil kādu Linux Live CD - kas tad notiek ?

#6 rolandsv @ 2012.05.25 00:44

jurro rakstīja:

Pirmkārt - kas redzams Device manager zem Universal Serial Bus controllers?
Ir variants tos visus noinstalēt, pēc restarta automātiski atjaunosies. Vismaz XP gadījumā bieži palīdz (protams, ja kontrolleru problēma).
Otrkārt - uzinstalēji konkrētai W7 versijai (32 vai 64 bit) paredzēto draiveri ?
Treškārt - nav jau tekts, ka pele nečakarējas. Piešķil kādu Linux Live CD - kas tad notiek ?

Pirmais nenostrādāja. Otrais, esmu pārliecināts.
Trešais, varētu palūgt direct link uz download? Es apjuku izvēloties kurš tieši man ir nepieciešams. Man ir win7 32 bit (86 vai cik tur priekš win7 lkm)

#7 jurro @ 2012.05.25 01:10

Kur apjuki ? Šajā linkā
http://www.logitech.com/en-us/support-downloads/downloads/mice/devices…
izvēlies 32 bit variantu un viss notiek.
Bet - neesmu pārliecināts, ka draivera problēma.

#8 Forgots @ 2012.05.25 05:10

Atslēgas vārdi šinī jautājuma: windows xp un nekādu problēmu ar peli nebija, bet kad uzinstelēju win7- nevajag UZINTSTELĒT. Vajag uzlikt operētājsistēmu pareizi un gramatiski. Tādi uzinstelētāji katru dienu gadās pēc kuriem nākas visu PĀRINSTELĒT.

#9 rolandsv @ 2012.05.25 14:47

Forgots rakstīja:

Atslēgas vārdi šinī jautājuma: windows xp un nekādu problēmu ar peli nebija, bet kad uzinstelēju win7- nevajag UZINTSTELĒT. Vajag uzlikt operētājsistēmu pareizi un gramatiski. Tādi uzinstelētāji katru dienu gadās pēc kuriem nākas visu PĀRINSTELĒT.

Laikam kāds piekasās pie vārdiem. Prieks par tevi! Nē patiešām, prieks!
Neuzinstelēju neko, to darīja cilvēks, kurš prot LIKT operētājsistēmu un visticamāk, ka viņš LIKA, nevis INSTELĒJA. Apmierināts?

jurro rakstīja:

Kur apjuki ? Šajā linkā

Nē, peles driveri es zinu, kuru vajag un viss super, bet par to linux.

#10 kaspars1 @ 2012.05.25 15:02

rolandsv rakstīja:

Forgots rakstīja:

Neuzinstelēju neko, to darīja cilvēks, kurš prot LIKT operētājsistēmu un visticamāk, ka viņš LIKA, nevis INSTELĒJA. Apmierināts?

jurro rakstīja:

Kur apjuki ? Šajā linkā

tad jau viss iet?

#11 AndrisIT @ 2012.05.25 16:15

Visa vaina ir tajā ka instalējis ir padebīlis no sapista instalācijas diska. Iespējams ka pat ir veikts vienkāršs upgrade clean install vietā.

#12 rolandsv @ 2012.05.25 16:29

Respektīvi jūs iesakat pārinstelēt windows?
Nekas neiet vēl. Pelei nav ne vainas, mēģināju pie otra datora.

#13 AndrisIT @ 2012.05.25 17:41

Tieši tā, par 80% varu apgalvot ka pie vainas ir nepareizi veikta instalācija nemākuļa izpildījumā. Ja samaksāji tam haltūristam naudu, pats vainīgs. Iesaku izsaukt un samaksāt kārtīgam meistaram, kurš nav slinks un zina ko dara.

#14 rolandsv @ 2012.05.25 19:06

Nu skaidrs. Tad ar to arī mans jautājums ir atbildēts! Paldies vēlreiz!

#15 Forgots @ 2012.05.26 00:40

rolandsv rakstīja:

Forgots rakstīja:

jurro rakstīja:

Kur apjuki ? Šajā linkā

Nu beidzot pieleca?