Profesionālie tulkošanas pakalpojumi. 5
Pardod: MSI GeForce RTX 2080ti gaming X TRIO Graphic Card 1
Vēlos piedāvāt darbu online. 0
OCTA termiņš 13
Ka sauc Pasaules dalu kura dzivojam 4
google 1
Taustiņu funkcijas izmainīšana 2
Torrent 1
Cik maksā šodien kārtigs Gamer PC? 4
ESET izlaiž 2017.gada produktu izdevumus 23
VIAPLAY: Video tiešsaistē skatās 70% Latvijas iedzīvotāju 21
Katrā desmitajā datorā joprojām izmanto Windows XP 2
Google tuvākajā laikā atteiksies no Chrome paplašinājuma palaidēja 2
Acer ievieš nozares pirmo ieliekto monitoru ar acu izsekošanas funkcionalitāti 4
Adobe laiž klajā ārkārtas atjauninājumu 3
Tests: Cik precīzs ir "lēta gala" velo spidometrs? 3
Leģendārie telefoni – Nokia 3310 un citi 3
Puisis iziet Super Mario spēli mazāk kā piecu minūšu laikā un labo pasaules rekordu 2
Līdz 29.jūlijam atjaunini savu Windows bez maksas! 3
Kā uzlabot televizora skaņu? 2
Programma, ar kuras palīdzību fotogrāfijas pārveidot .gif formātā 1
Aproce, kas sastāv no 25 instrumentiem 1
Trīs padomi televizora izvēlei 2
Windows 7 ēra tuvojas noslēgumam, Microsoft koncentrējas uz Windows 10 1
Lietotāji online: 326
Reģistrētie lietotāji online: 0
Viesi online: 326
Sveiki, tātad man ir jautājums sakarā ar Mātes plati. Aizvedu uz servisu datoru ar mātesplati ASrock, bet pēc 3 nedēļām saņēmu ar MSI. Tas tā ir normāli?
Un otrs jautājums, pēc datora saņemšanas no servisa jau pirmajā dienā bija novēroti defekti. ES NEVARU IZSLĒGT SAVU DATORU! Gandrīz pilnīgi jauns stacionārais dators. Tātad slēdzu datoru arā viņš pēc izslēgšanās automātiski slēdzas atpakaļ iekšā, bet paturot izslēgšanas pogu viņš vairs pats nemēģina slēgties iekšā, tas ir vienīgais veids kā viņu apturēt! Varbūt kāds zin kas pa vainu? Jo nu negribas atkal vest datoru prom uz mēnesi.
Par MB būtu priecājies - lielāku mēslu par "pakaļakmeni" grūti būs sameklēt. Par problēmu - paskaties, kas ar vadiem - paņem vispār nost power un reset, ieslēdz pa tiešo un skaties, kas notiek ar izslēgšanos.
Atslēdz tīkla vadu no kompa,varbūt biosā ieslēgts lai startējas pie tīkla aktivitātes.
Par to, ka tiki vaļā no asroka, tiešām vari tikai priecāties. Ja vadi būtu sajaukti vietām, tad ar pogas turēšanu nekas nebūtu līdzēts. visticamāk, ka problēma ir biosā. Ja netīkas tur rakāties un eksperimentēt (varbūt arī nemaz nevajag), vienkārši noreseto biosu.
jurro rakstīja:
Par MB būtu priecājies - lielāku mēslu par "pakaļakmeni" grūti būs sameklēt. Par problēmu - paskaties, kas ar vadiem - paņem vispār nost power un reset, ieslēdz pa tiešo un skaties, kas notiek ar izslēgšanos.
Diemžēl ASrock bija labāka nekā šis mēsls MSI H61M-P21. Jūtos apčakarēts!
Runājot par problēmu, noresetoju biosu nekas nemainijās. (Un šīs mātesplates bios ir vienkārši drausmīgs). Atslēdzu tīkla vadu nekas nemainijās.
Runājot par vadiem, ja viņam vadi būtu samainīti vietām vaitad es spētu viņu ieslēgt ar restart pogu?
Paldies
Varbūt es kaut ko nesaprotu no šī biosa,
tātad zem loga:WAKE UP:
1. Wake Up event by [ BIOS ]
2-6. un visās pārējās iespējas ir [ disabled ].
Zem loga POWER MANAGMENT:
EUP 2012 [ Enabled ]
Restore After AC Power Loss [ Power Off ]
CPU Phase Control [ Intel SVID Mode ]
Gandrīz visos forumos saka ka vajag izslēgt iespēju "Wake Up LAN"
Paga, tu ieslēdz ar restart (ja ar to domāji Reset pogu)? Ja tā, tad 100% vadi sajaukti. Nu kur problēma noņemt Power un reset vadus, ieslēgt uz mirkli savienojot Power kontaktus un skatīties, kas tad notiek izslēdzot ? Wake Up LAN tiešām var ieslēgt kasti jebkurā laikā, bet tikai, ja ir kādas tīkla aktivitātes, ne jau momentā pēc izslēgšanas.
Nu nē es slēdzu ar ieslēgšanas pogu vienkārši gribēju zināt vai kompi ir iespējams ieslēgt ar restart pogu. Bet es nesaprotu kāpēc vadi varētu būt vainīgi, jo reāli es datoru slēdzu arā bez pogu spiezšanas? Vienkārši shut down un pēc 3 sec slēdzas iekšā
atvieno no elektrības, izņem bateriju no mātesplates, pēc minūtes saliec visu atpakaļ
vispār man ir tāda pati plate, bet tādus brīnumus neesmu redzējis
Starp citu - ir bijuši vairāki gadījumi, ka sačakarētas Reset vai Power pogas dēļ šādi joki notiek, tā kā es tomēr pamēģinātu bez vadiem.
Lietotājs nemāk sataisīt vienkāršu problēmu. Risinājums - nenožēlot 5 vai 10Ls un izsaukt meistaru kas novērsīs problēmu!
Domāju, ka vnk RESTART un POWER pogas nepareizi saspraustas..
Un par mātesplati- ja tev viņa pie vainas bija, tad tas ir normāli, bet ja nē, tad ar tavu datoru vnk mahinācijas veic :D
Kāds bija defekts? Kapēc vedi labot?