Datuve :: Forums :: Arhīvs :: Nokia n8 korpuss, kur dabūt pa lēto?

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana

Forums

Ieskaties

Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 296

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 296

Datuve.lv video
Top.LV

Nokia n8 korpuss, kur dabūt pa lēto?

Ievietoja: izluks @ 2012.06.25 02:07  

Nokija apbružājusies pavisam, tā kā pāriet meitas īpašumā, gribētu to uzfrišināt, tas ko sameklēju mani neiepriecināja, internetveikalos kopējās izmaksas korpusam aptuveni 70 lati... (aizmugure, priekša, augša un apakša) tā ir gandrīz puse no telefona cenas... ir iespējams dabūt kaut kur lētāk? Ir tak tās telefonu kopijas, jauni maksā ap 40 lati, no tiem derētu tas korpuss?

Komentāri:

#1 Vecais @ 2012.06.25 06:11

Latgalīte vai ebay.

#2 kaspars1 @ 2012.06.25 09:11

Vecais rakstīja:

Latgalīte vai ebay.

Debilikis.

Servisa talruni nejedz atrast? Ja viniem nav uz vietas tad noperc kadu nolietotu jo panela maina jaatstaj profesionaliem, ja izjauksi, tad liekot atpakal, telefons jau bus visticamak ar kadu defektu.

#3 Vecais @ 2012.06.25 10:46

Pats debīliķis un pie tam kvadrātā. Nomainīt korpusu ir vieglāk kā divus pirkstus apmīzt.

#4 Cincelnetti @ 2012.06.25 12:39

Ar kopijām ir tā ka var uzgrābties uz kaukādas nematētas krāsotas plastmasas kurai krāsa nonāks nost pēc 2 dienām.  Nesaprotu kapēc paziņu lokā nav kāds telefonu meistars? Kur problēma? Visi draugi un paziņas kaukādi mākslinieki?

#6 izluks @ 2012.06.25 23:49

Paldies Asmodeus, riktīgs lētucis un krāsa arī īstā! Es pats korpusu mainīt netaisos, priekš tam ir domāti meistari kas to dara :) bet tiem meistariem korpusi arī nemētājas, es jau gribu to korpusu jaunu, nevis lietotu.

#7 Asmodeus @ 2012.06.26 00:47

nu vispār kad nokia 5500 pirku bija liela vilšanās:(

#8 Cincelnetti @ 2012.06.26 12:40

Bet nu vismaz korpuss nesalauzts, krāsa jau pofig. Pa to cenas ekonomiju var arī kādā servisā pie čomiem nopūst korpusu velreiz, un tad kautvai hameleonā.

#9 Asmodeus @ 2012.06.26 15:36

Da tur bl@d, metāla vietā visur bija plastmasa un izpildījums tuvplānā, ... hmmm., nu tāds....
Es niknumā šiem iešķiebu zemāko reputāciju, un pēc tam ķīniešu meitene až no pašās ķīnas zvanīja un runājās ar mani kaut kāda putnu valodā, lai tikai es izlabojot šiem reitingu. .. šie man puscenu atmaksāšot, .. nu ko,- atmaksāja ar...

Starp citu tur melns case arī pieejams tik jāparulē pāris piedāvājumi zemāk...

#10 izluks @ 2012.06.27 00:45

Pag tas korpus domā būs no plastmasas? Man it kā no metāla orģināli nāca! Nē melnu nevajaga, man meitenīgu krāsu vajaga, jau pasūtīju, kad atnāks došu ziņu!

#11 izluks @ 2012.07.28 22:24

Korpuss atceļoja pa pastu, nu izskatās smuki :) Tik tiešām tāda viegla plastmasa, bet nu mazai meitenei derēs, jau pasūtīju vēl vienu rezervei. Biku jau domāju, ka metiens, jo ilgi gan sūtās, mēnesi...

#12 izluks @ 2012.07.28 22:27

Cincelnetti rakstīja:

Bet nu vismaz korpuss nesalauzts, krāsa jau pofig. Pa to cenas ekonomiju var arī kādā servisā pie čomiem nopūst korpusu velreiz, un tad kautvai hameleonā.

Šito komentu biju kaut kā palaidis garām... kurā servisā?