Profesionālie tulkošanas pakalpojumi. 5
Pardod: MSI GeForce RTX 2080ti gaming X TRIO Graphic Card 1
Vēlos piedāvāt darbu online. 0
OCTA termiņš 13
Ka sauc Pasaules dalu kura dzivojam 4
google 1
Taustiņu funkcijas izmainīšana 2
Torrent 1
Cik maksā šodien kārtigs Gamer PC? 4
ESET izlaiž 2017.gada produktu izdevumus 23
VIAPLAY: Video tiešsaistē skatās 70% Latvijas iedzīvotāju 21
Katrā desmitajā datorā joprojām izmanto Windows XP 2
Google tuvākajā laikā atteiksies no Chrome paplašinājuma palaidēja 2
Acer ievieš nozares pirmo ieliekto monitoru ar acu izsekošanas funkcionalitāti 4
Adobe laiž klajā ārkārtas atjauninājumu 3
Tests: Cik precīzs ir "lēta gala" velo spidometrs? 3
Leģendārie telefoni – Nokia 3310 un citi 3
Puisis iziet Super Mario spēli mazāk kā piecu minūšu laikā un labo pasaules rekordu 2
Līdz 29.jūlijam atjaunini savu Windows bez maksas! 3
Kā uzlabot televizora skaņu? 2
Programma, ar kuras palīdzību fotogrāfijas pārveidot .gif formātā 1
Aproce, kas sastāv no 25 instrumentiem 1
Trīs padomi televizora izvēlei 2
Windows 7 ēra tuvojas noslēgumam, Microsoft koncentrējas uz Windows 10 1
Lietotāji online: 322
Reģistrētie lietotāji online: 0
Viesi online: 322
Tiešām nav adminu?
Vienīgais, ka te ir, spamfiltrs, kas nofiltrē rūpīgi rakstītas atbildes. Toties visādi pi.. un pē... iet uz urrā :)
m
Jaa, taapec arii sastadiju tik debiilu topiku, jo te vispar nevar saprast, kas te notiek!
Vispār šitas portāls ir lieka elektrības un dzelžu resursu tērēšana. Kur skatās zaļie? :D
asdfgfh rakstīja:
Enlarge your penis in two months!
Vismaz kāds jēdzīgs padoms raksta autoram :D
Atkal boti spamo uz velna paraušanu, bet tas "neizskatās pēc spam" :)
m
hmmm....
1) Satversmes 100. pants nosaka, ka "cenzūra ir aizliegta".
2) To, ka "lamāšanās" ir kaut kas slikts, izdomāja puritāņi - reliģiska sekta.
3) Citu vārdu izmantošanas aizliegšana nav zinātniski pamatojama - patiesībā "lamu" vārdi nes sevī daudz vairāk informācijas (piemēram, par autora emocijām) nekā "nelamu" vārdi. Un informācija ir tieši tas, ko mēs vēlamies iegūt lasot tehniskos forumus.
4) Un piekāst nedapistos gramatiķus, kas apgalvo, ka teikumu nedrīkst sākt ar "un" - es nupat to darīju un jūs tak sapratāt domu.
Cita lieta ir negatīvā attieksme - man nav problēmas, ka manus tekstus komentē ar lamuvārdiem, bet besi ārā, ja komentos ir NEPAMATOTI uzbraucieni manai kompetencei.
ou, oduvancjik!!! tu veel te? :>
puritraanji uztraucas par seksu :> par paareejo tiem nospljautiesn:>
un tagad uznjem informaaciju - tu esi dolbanutijs stagnaats ar okujennajaam ambiicijaam un nehrena nesaproti :>
4)un piekaasju es tos indigo, kuriem gramatiku piekaast! teikumu var saakt ar "un", dolbak :>
iisaak sakot - priekaa!
sveiciens visiem šajās karstajās dienās! atcerieties, lamāšanās kaitē jūsu veselībai:D
ob1 rakstīja:
hmmm....
1) Satversmes 100. pants nosaka, ka "cenzūra ir aizliegta".
2) To, ka "lamāšanās" ir kaut kas slikts, izdomāja puritāņi - reliģiska sekta.
3) Citu vārdu izmantošanas aizliegšana nav zinātniski pamatojama - patiesībā "lamu" vārdi nes sevī daudz vairāk informācijas (piemēram, par autora emocijām) nekā "nelamu" vārdi. Un informācija ir tieši tas, ko mēs vēlamies iegūt lasot tehniskos forumus.
4) Un piekāst nedapistos gramatiķus, kas apgalvo, ka teikumu nedrīkst sākt ar "un" - es nupat to darīju un jūs tak sapratāt domu.
Cita lieta ir negatīvā attieksme - man nav problēmas, ka manus tekstus komentē ar lamuvārdiem, bet besi ārā, ja komentos ir NEPAMATOTI uzbraucieni manai kompetencei.
Debīls esi? Lamāšanās atmira pati no sevis franču galmā, lielo duēļu skaitu dēļ... muižniecība noasiņoja... Kā teica Ludviķis XII, cilvēka šances uz izdzīvošanu palielinās, ja tas māk peldēt, labi skriet, un ir pieklājīgs...
problems?