Datuve :: Forums :: Arhīvs :: Windows XP instalēšana no USB FLASH

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana

Forums

Ieskaties

Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 321

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 321

Datuve.lv video
Top.LV

Windows XP instalēšana no USB FLASH

Ievietoja: BRabbit @ 2012.07.03 18:35  

Ir tāda iespēja ieinstalēt WINDOWS XP no fleškas? Lieta tāda, ka man CD-ROM disk dzinis ir sabojāts, un viņš nelasa disku, tāpēc domāju pārinstalēt no fleškas.
Ja ir kādi varianti, lūdzu rakstiet tos komentāros. Paldies! :)

Komentāri:

#1 jurro @ 2012.07.03 19:07

Googlē sen kā bans ??? Maģiskie vārdi ir "install windows xp from usb flash" un kaudze info, nu kaut vai
http://www.techtipsgeek.com/install-windows-from-usb-flash-pen-drive/5…
 Ja kas, nav OS, kuru nevarētu instalēt no fleškas, ja vien MB atbalsta bootošanos no USB.

#2 Android @ 2012.07.03 20:03

tā jau var visus uz googli sūtīt  un datuvi klapēt ciet....

#3 jurro @ 2012.07.03 22:15

Interesanti, kāpēc būtu te jāraksta elementāras lietas, par kurām jau neskaitāmas reizes visos portālos rakstīts?  Pats arī esmu vairākas reizes sīki aprakstījis, (tikai ne šajā klaunu forumā).
Tavai zināšanai, puisīt, normālos forumos uzdod jautājumus tikai tad, ja paša spēkiem nav izdevies neko sameklēt.
Bet datuvi aizklapēt vajadzēja jau pēc oollee, vai vismaz KaaNeiet aiziešanas no šejienes (kaut gan - tad klauni pārvāktos uz citurieni).

#4 Sacrosanct @ 2012.07.03 22:43

Viedie - a kā jūs domājiet - no kurienes googlē rodas info, ko sameklēt??? :D

#5 Cincelnetti @ 2012.07.04 14:36

Neenu problēma jau ir tajā ka visos sūda forumos visādi pajoli raksta huiņu.  Piemēram bootā tie ar statusu "moderators". Raksta tādu huiņu ka gribas ņemt cirvi rokā. Nejēgas un āksti kuri neprot izmantot loģiku un USB format un nLite, un kur nu vel Grub4dos...