Datuve :: Forums :: Arhīvs :: Win 7 vs. Win 8

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana

Forums

Ieskaties

Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 310

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 310

Datuve.lv video
Top.LV

Win 7 vs. Win 8

Ievietoja: Spook87 @ 2012.07.11 12:04  

Ir vispār vērts provēt to jauno Windows 8 vai būs tāds pats hlams kā Vista un labāk palikt pie pārbaudītām lietām?

Komentāri:

#1 jurro @ 2012.07.11 12:17

Izmēģināt, protams, vajag, tad jau sapratīsi - patīk vai ne. Dzenāju  jau kādu trešo mēnesi - ir ātrāks un mazāk rijīgs par W7,  darbojas viss, kas darbojas uz W7, pagaidām neko sliktu nevaru teikt, izņemot to, ka riebjas Start pogas neesamība un kretīniskās METRO flīzes normālas izvēlnes vietā.  Jā, programmu izvēlni var atvērt arī ar windows taustiņu uz klavieres, bet - pēc kā tā izvēlne iskatās - pilns ekrāns ar flīzēm. Ja man vajadzēs viedtelefonu, tad to arī nopirkšu, bet ja strādāju ar PC, tad vēlos arī normālu interfeisu, nevis p0kemonu izpriecas, tā kā no W7 migrēt netaisos, vismaz, kamēr kāds vajadzīgs jaunais softs vai dzelzis nepiespiedīs.
 ( Kā betons neatzīst neko citu, kā 46 bit XP, tā es palikšu pie 64 bit W7, ja M$ koderi nenāks pie prāta  :D.)

#2 Android @ 2012.07.11 13:08

Ir tak start poga kreisajā apakšējā stūrī
Tā jau ne vainas flīzēm, ja izņem liekās flīzes var dabūt vienā ekrānā visu programmu shortcuts
Augusta sākumā būs jau RTM versija (mazāk bugi)
CP un DP versija var izraisīt datora iesalšanu, u.c. tā kā neiesaku izmantot kā galveno sistēmu . Iesaku win8 uzlikt uz atsevišķas partīcijas

#3 jurro @ 2012.07.11 13:22

#2:  Nez par kādu pogu tu runā.
http://www.pcpro.co.uk/news/enterprise/375550/why-microsoft-killed-the…
 Jā, beta versijai ar trešās puses softu to varēja piekabināt,  bet pats M$ ir atteicies.
 Bet tieši tas, ka vienā ekrānā visi šortkati jau ir stulbums. Man nevajag visu drazu,  bet smukas mapes un sarakstiņu, kur tad arī pats izvēlos, ko atvērt.  Nekas labāks par win 95 un veco Linux versiju izvēlnēm vēl nav izdomāts - diemžēl viss tiek tikai sačakarēts. Ne tikai W8, arī Ubuntu, Mint un gan jau vēl kādai OS izvēlnes kļūst arvien p0kemoniskākas un nelietojamas.

#4 Android @ 2012.07.11 13:33

Kreisajā apakšējā stūrī no vieto kursoru un voala
varbūt to pogu nesauc par "start", bet pilda to pašu funkciju

#5 aldisniv @ 2012.07.11 23:07

Android rakstīja:

Kreisajā apakšējā stūrī no vieto kursoru un voala
varbūt to pogu nesauc par "start", bet pilda to pašu funkciju

Tiešām kriesajā???Tur jau tikai tās starta flīzes ekrānu var dabūt,to štrunta "metro".

#6 Cincelnetti @ 2012.07.12 14:53

jurro rakstīja:

( Kā betons neatzīst neko citu, kā 46 bit XP, tā es palikšu pie 64 bit W7, ja M$ koderi nenāks pie prāta  :D.

Un nekad daunītis neatzīs ka tas 7 ir Vista Second edition, jo ir tik debils ka neprot apskatīties neviena faila saturu. Kuņasbērns parazītiskais.

#7 AndrisIT @ 2012.07.12 17:05

Pidrellatti nekad neatzīs ka WinXP ir Windows 2000 Second Edition.

Aizver pirpli ja nemāki saprast kādām sistēmām ir WinXP un kādām Win7. Tāds pats galvas invalīds kā tie kas uz Celeron D liek Win7