Datuve :: Forums :: Arhīvs :: Vajag pārinstalēt Windowsu

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana

Forums

Ieskaties

Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 325

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 325

Datuve.lv video
Top.LV

Vajag pārinstalēt Windowsu

Ievietoja: ad1992 @ 2012.07.22 15:30  

Palīdziet kāds un pasakiet, kur var ielādēt normālu Windows XP SP3. Savādāk jau trīs reizes nokačāju un katru reizi failā kaut kādi bagi gadās. Dzīvoju tālu no pilsētas tāpēc nesakiet, ka labāk aizvest uz datorservisu no nopirkt disku.

Komentāri:

#1 Cincelnetti @ 2012.07.22 16:38

5Ls ir mana cena šim konsultāciju pakalpojumam.

#2 anrijzz @ 2012.07.22 16:54

Cincelnetti rakstīja:

Google ir 0.00ls cena šim pakalpojumam :)
Bet nedapisteņiem varbūt arī tu deri.

#3 ad1992 @ 2012.07.22 17:01

anrijzz rakstīja:

Cincelnetti rakstīja:

Nu ne jau tur ir problēma, ka es nemācētu to atrast, bet tur, ka man jau trīs reizes gadās brāķi. Varbūt kāds var iedot saiti no kuras pats ir lādējis un kuru var normāli uzinstalēt bez visādiem erroriem.

#4 ad1992 @ 2012.07.22 17:01

anrijzz rakstīja:

Cincelnetti rakstīja:

Nu ne jau tur ir problēma, ka es nemācētu to atrast, bet tur, ka man jau trīs reizes gadās brāķi. Varbūt kāds var iedot saiti no kuras pats ir lādējis un kuru var normāli uzinstalēt bez visādiem erroriem.

#5 ad1992 @ 2012.07.22 17:02

anrijzz rakstīja:

Cincelnetti rakstīja:

#6 aomaone @ 2012.07.22 17:13

Linkus uz tiem 3 brāķiem, varbūt, ka nav vērts pūlēties.

#7 jurro @ 2012.07.22 17:29

Vai tik tie brāķi nav curve_hands.dll, kā rezultātā netiek pareizi  ierakstīts bootabls instalācijas CD  ?  Kā izpaužas problēma ?  Torrentos "pirktajiem" softiem nevis par gļukiem, bet par citiem "bonusiem" jāsatraucas, bet tie instalējot gan neparādās :D.

#8 Android @ 2012.07.22 17:33

kā tie brāķi izpaužas?
kāds kompis?

#9 fsfs @ 2012.07.22 18:15

Glupijs spamfiltrs... meklē šajā forumā... tikai bez atstarpēm...

h t t p : / /  forums . mydigitallife . info / forum . php

#10 baltrim @ 2012.07.22 18:38

pērc šeit  http://www.thepiratebay.......

#11 Cincelnetti @ 2012.07.22 20:05

9 lieki komenti un manējais variants vienalga ir vienīgā izeja. Tātad lai tik sagrabina piečuku, izdarīšu.

P.S. Torrentos novelkamās versijas jūs iesakat? Nopietni? Moš vel no spīdīga CD ieteiksiet SP2 instalēt? Klauni.

#12 AndrisIT @ 2012.07.22 20:21

Torrentos vilktām versijām jāpārbauda SHA-1 summa ar microsoft lapā atrodamo. Ja sakrīt tad viss ok.

Kāda vaina oriģinālajam SP2 diskam, ja vien tas nav homiķu edition? Ar noteikumu ja meistars saprot ko dara. Vai tad obligāti vajag instalēt McB pašbrūvēto ejakulātu ar visu remote access trojāni?

#13 fsfs @ 2012.07.22 20:30

#11 vispār jau jāpiekrīt jo darbiņu ir jāmāk padarīt pareizi...

#14 AndrisIT @ 2012.07.22 20:39

fsfs rakstīja:

#11 vispār jau jāpiekrīt jo darbiņu ir jāmāk padarīt pareizi...

Tādēļ navajag noskopoties ar naudiņu un ir jāizsauc kārtīgs meistars!

#15 Cincelnetti @ 2012.07.22 21:03

AndrisIT rakstīja:

Torrentos vilktām versijām jāpārbauda SHA-1 summa ar microsoft lapā atrodamo. Ja sakrīt tad viss ok.
Kāda vaina oriģinālajam SP2 diskam, ja vien tas nav homiķu edition? Ar noteikumu ja meistars saprot ko dara. Vai tad obligāti vajag instalēt McB pašbrūvēto ejakulātu ar visu remote access trojāni?

Par ko tu algu saņem? Kur?
Ja baidies teikt tad... nu... pats saproti kāda tavam "viedoklim" ir jēga :-)

#16 AndrisIT @ 2012.07.22 21:14

Strādāju kā datormeistars uz izsaukumu.

Tavs winxp install disks ko vienubrīd reklamēju kuce.lv ir pilnīgs atstojs. Sory. Trojāni nemaz nemeklēju iekš viņa. Viņš pats ir caurs kā anāli izvarotas maukas dirsa.

#17 anrijzz @ 2012.07.22 21:45

Nepis jēzu- aiznes Cincītim lai pārsainstalē un miers. 5ls tas ir ņihujā

#18 Cincelnetti @ 2012.07.22 22:30

AndrisIT rakstīja:

Tavs winxp install disks ko vienubrīd reklamēju kuce.lv ir pilnīgs atstojs. Sory. Trojāni nemaz nemeklēju iekš viņa. Viņš pats ir caurs kā anāli izvarotas maukas dirsa.

Tu neesi datormeistars, tu esi pajols. Tu tukši pļūti un absolūti neko nejēdz no kompjiem.

#19 usver @ 2012.07.23 00:26

ad1992 rakstīja:

Palīdziet kāds un pasakiet, kur var ielādēt normālu Windows XP SP3. Savādāk jau trīs reizes nokačāju un katru reizi failā kaut kādi bagi gadās.

Palīdziet kāds un pasakiet, kur var nopirkt normālas kurpes 45. izmēram. Savādāk jau trīs reizes nopērku kurpes, bet katru reizi uzvelkot nevaru piecelties un ceļgals uz nepareizo pusi ļogās. Tagad arī bez kurpēm tas pats - kur tās pareizās kurpes dabūt?

Padomā, varbūt problēma ir bojātā cietnī nevis ISO failā? Pie tik nekonkrēta apraksta tas var būt gan cietnis, gan RAMs, gan mācplate. SATA disku pat neskaitot. Kā vispār izpaužas "bagi" un kā esi pārliecinājies, ka cietnis, RAMs nav pie vainas?

#20 OmG-Phenom @ 2012.07.23 00:53

Kačā vesals
thepiratebay.se/torrent/4535425/Windows_XP_Professional_SP3_-_Activated

#21 kaspars1 @ 2012.07.23 09:32

OmG-Phenom rakstīja:

Kačā vesals

ban ban ban

#22 OmG-Phenom @ 2012.07.23 15:18

kaspars1 rakstīja:

OmG-Phenom rakstīja:

Kačā vesals

ban ban ban

Go, go, go. Vismaz nebūs jaapmeklē forums kurā uzturās 13gadīgi tīņi parsvarā

#23 AndrisIT @ 2012.07.23 17:31

Cincelnetti rakstīja:

AndrisIT rakstīja:

Tu neesi datormeistars, tu esi pajols. Tu tukši pļūti un absolūti neko nejēdz no kompjiem.

Aizver muti! Tu esi iesūnojis kakains āksts! Konkurents atradies, ibio!

#24 Cincelnetti @ 2012.07.23 23:01

O, wow, kritika no next next spaidītāja :-D

#25 AndrisIT @ 2012.07.23 23:09

Cincelnetti rakstīja:

Next Next spaidītāji ir citi "meistari", kas pa pusstundu "uzstāda" windows un vajadzīgās programmas.

Man ir tādas aizdomas ka tu esi no kakaino dinozauru sugas, kas visiem spiež lietot 5 gadus vecu WinRAR versiju, jo tā lūk esot "pārbaudīta ka labi darbojas".

#26 anrijzz @ 2012.07.24 00:22

AndrisIT rakstīja:

Cincelnetti rakstīja:

Next Next spaidītāji ir citi "meistari", kas pa pusstundu "uzstāda" windows un vajadzīgās programmas.

Man ir tādas aizdomas ka tu esi no kakaino dinozauru sugas, kas visiem spiež lietot 5 gadus vecu WinRAR versiju, jo tā lūk esot "pārbaudīta ka labi darbojas".

Pff winrar :D kāda starpība cik viņš vecs?! Paļubom funkcionē..
Starpcitu par "next next next" instalēšanu- ja cilvēks ir specs, tad ar tādu ātrumu arī visu var sainstalēt.. Protams varianti divi-
pajols vai meistars...

#27 Cincelnetti @ 2012.07.24 01:18

AndrisIT rakstīja:

Cincelnetti rakstīja:

Ilgi murgoji kamēr izfantazēji? Kādas vel aplamības būs līdz savā šizā jau sāksi apgalvot ka zāle ir zila un balts ir absobējošā krāsa? Tu tukši pļūti, tas arī viss.

#28 Inspektors_Caps @ 2012.07.24 14:56

anrijzz rakstīja:

Nē nē, it nekas nav mainījies ~5 gados:

Since version 3.60, WinRAR includes a multithreaded version of the compression algorithm, which improves compression speed on systems with multiple, dual-core, or Hyper-threading-enabled CPUs.
Since version 3.70, WinRAR features support for Windows Vista.[7]
Since version 3.80, support for ZIP archives, which contain Unicode file names in UTF-8.[8]
Since version 3.90, WinRAR adds support Windows x64 natively and support Windows 7. Also it enhanced support for multithreading.[9]
Version 4.00 speeds up decompression by up to 30%. Windows 98, Windows Me, and Windows NT are no longer supported; the minimum Windows version required is Windows 2000.[10]

Tas ir neskaitot 101 salabotu bugu. Bet tie jau tādi nenozīmīgi nieki vien...

#29 AndrisIT @ 2012.07.24 15:02

Inspektors_Caps rakstīja:

anrijzz rakstīja:

Nē nē, it nekas nav mainījies ~5 gados:

Since version 3.60, WinRAR includes a multithreaded version of the compression algorithm, which improves compression speed on systems with multiple, dual-core, or Hyper-threading-enabled CPUs.
Since version 3.70, WinRAR features support for Windows Vista.[7]
Since version 3.80, support for ZIP archives, which contain Unicode file names in UTF-8.[8]
Since version 3.90, WinRAR adds support Windows x64 natively and support Windows 7. Also it enhanced support for multithreading.[9]
Version 4.00 speeds up decompression by up to 30%. Windows 98, Windows Me, and Windows NT are no longer supported; the minimum Windows version required is Windows 2000.[10]

Tas ir neskaitot 101 salabotu bugu. Bet tie jau tādi nenozīmīgi nieki vien...

Vismaz vēl viens cilvēks kas lasa changelog un nav iesūnojis sakārnis. Lai gan WinRAR minēju kā uzskatāmāko piemēru, ir vēl daudz dažādi varianti. Piemēram kaut vai Betons kas nodirš Win7 un visiem liek WinXP lai gan tas neatbalsta dažas tehnoloģijas vai pilnībā neizmanto dzelžu piedāvāto jaudu. Protams ir otra galējība - dauņi kas uz Celeron no 2006. gada liek Win7 un pie tam vēl 32-bitīgo homiķu edition. Lai gan uz tāda dzelža WinXP lidotu.