Profesionālie tulkošanas pakalpojumi. 5
Pardod: MSI GeForce RTX 2080ti gaming X TRIO Graphic Card 1
Vēlos piedāvāt darbu online. 0
OCTA termiņš 13
Ka sauc Pasaules dalu kura dzivojam 4
google 1
Taustiņu funkcijas izmainīšana 2
Torrent 1
Cik maksā šodien kārtigs Gamer PC? 4
ESET izlaiž 2017.gada produktu izdevumus 23
VIAPLAY: Video tiešsaistē skatās 70% Latvijas iedzīvotāju 21
Katrā desmitajā datorā joprojām izmanto Windows XP 2
Google tuvākajā laikā atteiksies no Chrome paplašinājuma palaidēja 2
Acer ievieš nozares pirmo ieliekto monitoru ar acu izsekošanas funkcionalitāti 4
Adobe laiž klajā ārkārtas atjauninājumu 3
Tests: Cik precīzs ir "lēta gala" velo spidometrs? 3
Leģendārie telefoni – Nokia 3310 un citi 3
Puisis iziet Super Mario spēli mazāk kā piecu minūšu laikā un labo pasaules rekordu 2
Līdz 29.jūlijam atjaunini savu Windows bez maksas! 3
Kā uzlabot televizora skaņu? 2
Programma, ar kuras palīdzību fotogrāfijas pārveidot .gif formātā 1
Aproce, kas sastāv no 25 instrumentiem 1
Trīs padomi televizora izvēlei 2
Windows 7 ēra tuvojas noslēgumam, Microsoft koncentrējas uz Windows 10 1
Lietotāji online: 326
Reģistrētie lietotāji online: 0
Viesi online: 326
saprotu, ka taadas teemas jau ir bijussas, bet varbuut kaads tomeer var ieteikt normaalus portatiivos, lai var uzspeeleet jaunaakaas speeles??? jo leetaaku varat ieteikt, jo labaak. Paldies jau iepriekss!
Alienware M11x R2 būs pats lētākais. Cena sākas ar 850Ls un uz augšu. Lai gan pašas prasīgākās tik un tā uz visaugstākajiem settingiem nepaspēlēsi un spēlējot būs jātur pieslēgtu pie elektrības lai aktivizētos GF videokarte Intel vietā.
Jebkurā gadījumā ja gribi spēlēt pērs labu stacionāro datoru vai arī uzkāp vantīs un nolec jo esi muļķis!
uz portatīvā ne tikai nevar dzenāt spēles bet arī pēc definīcijas nevar piemērot terminu ,,normāls,,
tikpat labi varētu uzsprasīt vai kalkulātors var pavilkt tetri uz max grafiku un krāsās.
uz portativaa datora var speleet speeles un nevajag nekaadu superdaargo.
ja nevarat paliidzeet ar padomu, tad savus gudros komentaarus varat patureet pie sevis !
gaidu kaadu ieteikumu no sakariigiem cilveekiem, kuri arii domaa, ka arii portatiivo var izmantot speelu speeleesanai.
Ak dievs, kas jums tauta kaiš?
Nets un veikali pilni ar portatīvajiem.
Sameklē ar vajadzīgajiem parametriem un uz priekšu!
archss rakstīja:
ja nevarat paliidzeet ar padomu, tad savus gudros komentaarus varat patureet pie sevis !
gaidu kaadu ieteikumu no sakariigiem cilveekiem, kuri arii domaa, ka arii portatiivo var izmantot speelu speeleesanai.
Nu ja jau tā uzskati un esi tāds speciālists portjikos, tad ei un pērc! 1 mēnesi pēc garantijas saņemsi sava stulbuma rezultātu. Tad varēsi skriet pie vecākiem un prasīt jaunu. Tā tā naudiņa aiziet liekā importā un tapēc arī ekonomika ir dirsā - dēļ debīliem iedzīvotājiem.
Cincelnetti rakstīja:
archss rakstīja:uz portativaa datora var speleet speeles un nevajag nekaadu superdaargo.
gaidu kaadu ieteikumu no sakariigiem cilveekiem, kuri arii domaa, ka arii portatiivo var izmantot speelu speeleesanai.Nu ja jau tā uzskati un esi tāds speciālists portjikos, tad ei un pērc! 1 mēnesi pēc garantijas saņemsi sava stulbuma rezultātu. Tad varēsi skriet pie vecākiem un prasīt jaunu. Tā tā naudiņa aiziet liekā importā un tapēc arī ekonomika ir dirsā - dēļ debīliem iedzīvotājiem.
Cincelnetti rakstīja:
archss rakstīja:uz portativaa datora var speleet speeles un nevajag nekaadu superdaargo.
gaidu kaadu ieteikumu no sakariigiem cilveekiem, kuri arii domaa, ka arii portatiivo var izmantot speelu speeleesanai.Nu ja jau tā uzskati un esi tāds speciālists portjikos, tad ei un pērc! 1 mēnesi pēc garantijas saņemsi sava stulbuma rezultātu. Tad varēsi skriet pie vecākiem un prasīt jaunu. Tā tā naudiņa aiziet liekā importā un tapēc arī ekonomika ir dirsā - dēļ debīliem iedzīvotājiem.
Nu tu kko samūldējies! Tak man brālis aktīvi spēlē jau kādus 2 vai 3 gadus un nekādu problēmu..
Jā, spēlēm labāk ir desktopi, tomēr, ja prasības nav pārāk augstas, tad var arī laptopu.
Te ir 2 varianti:
1) Intel CPU + nVidia - ātrumu var dabūt labu, bet ir problēmas ar dzesi un augstu cenu;
2) AMD A4/A6/A8 - manuprāt tīri pieņemams variants, ja prasības nav pārāk augstas, piemēram:
http://www.dateks.lv/cenas/3/69181_acer_aspire_v3_551_15_6_1_9ghz_8gb_…
,bija arī Asus ražojumi ar A4, kuriem bija sapārota AMD videokarte, reviewos atsauksmes bija labas, bet šobrīd dateksā nav pieejami.
Cincelnetti rakstīja:
Nu ja jau tā uzskati un esi tāds speciālists portjikos, tad ei un pērc! 1 mēnesi pēc garantijas saņemsi sava stulbuma rezultātu. Tad varēsi skriet pie vecākiem un prasīt jaunu. Tā tā naudiņa aiziet liekā importā un tapēc arī ekonomika ir dirsā - dēļ debīliem iedzīvotājiem.
Tas tikai tavu līko roku dēļ, mūlāp. Un tapēc, ka normālu noutu savās tizlajās rokās neesi turējis.
Autoram:
http://www.avadirect.com/
:-D Tik tiešām neesmu!
Redzējis esmu daudzus, un ne jau tikai no ārpuses, bet nevienu neuzskatu par pareizi uztaisītu, tikai tādēļ ka man ir darbojošas smadzenes.
Tāds dotnetfx daunītis, wannabe koderis, protams ka paskatās uz cipariņiem un uzskata par normālu.
Cincelnetti rakstīja:
:-D Tik tiešām neesmu!
Redzējis esmu daudzus, un ne jau tikai no ārpuses, bet nevienu neuzskatu par pareizi uztaisītu, tikai tādēļ ka man ir darbojošas smadzenes.
Tāds dotnetfx daunītis, wannabe koderis, protams ka paskatās uz cipariņiem un uzskata par normālu.
10 gadus veci "multimediju" aceri neskaitās. Ne tu esi no iekšpuses, ne no ārpuses redzējis. Nolasījis kaut kādu krūmu kantoru mestos dzelžus, vienu reizi izspēris savu īso kāju ārpus Latvijas un tagad plātās. Un dienas beigās, man tādam daunītim esot konta atlikums labu tiesu pārsniedz to, ko tu un tev līdzīgie "nopelna" mēnesī. interesanti, kapēc.
Beton, bļin!!! Kāpēc vēl neesi miljonārs ? Ja jau tavuprāt pilnīgi visi inženieri ir idioti, kuri neprot normālu laptopa dzesi uzprojektēt - nopatentē taču savu variantu un nauda skanēdama ripos tavā kontā - nevajadzēs ne meklēt haltūras par Ls 5, ne Dānijā ķieģeļus krāmēt - pietiks gan alum un desai, gan arī kam stiprākam. Tādi, kas prot "gudri" d*#$t ir daudz, bet kad jāpierāda savas spējas ar darbiem - absolūtas nulles. Nu ko tu esi dzīvē sasniedzis ? Mūžs jau gandrīz pusē, bet jēgas nekādas.
archss rakstīja:
Tagad es saprotu kāpēc multiplayer spēlēs mani komandas biedri un arī pretinieki ir pilnīgākie flegmas un dauņi. LCD ekrāns + mazjaudīga videokarte ar zemu FPS, mazjaudīgs CPU kas pārkarst = ļoti zems FPS un nespēja spēlēt ar augstu meistarības līmeni un arī nekādas iespējas uztrenēties spēlēt meistarīgi.
Labāk sēdi draugos un spēlē fermu, padebīliķi!
AndrisIT rakstīja:
gaidu kaadu ieteikumu no sakariigiem cilveekiem, kuri arii domaa, ka arii portatiivo var izmantot speelu speeleesanai.Tagad es saprotu kāpēc multiplayer spēlēs mani komandas biedri un arī pretinieki ir pilnīgākie flegmas un dauņi. LCD ekrāns + mazjaudīga videokarte ar zemu FPS, mazjaudīgs CPU kas pārkarst = ļoti zems FPS un nespēja spēlēt ar augstu meistarības līmeni un arī nekādas iespējas uztrenēties spēlēt meistarīgi.
Labāk sēdi draugos un spēlē fermu, padebīliķi!
Ferma ir tikpat jaudīga kā kkāds GTA SA. Šāds tavs skuķa spiedziens ir nevietā.
Laptopi ir domāti splēļu spēlēšanai un citi ar mēru
kaa jau vienreiz rakstiiju mani neinteresee juusu debiilie komentaari!
taisiet savu diskusiju, par to cik lloti portatiivie neder speeleem un nolieciet viens otru.
mani interesee viedoklis no tiem cilveekiem, kuri uzskata, ka var speeleet uz portatiivo, jo pats no datoru parametriem neko nesaprotu.
Ja tevi neinteresē tad nahui tu jautājumu uzdevi? Ko tu te blyad pajol nesaproti? Tie idiņi kas sapirkās portjikus spēlēm, domā atzisies ka bija idiņi? Tie lohi un pajoli, tāpat kā tu, neklausija nevienam kad viņus brīdināja, un iegrābās! Ko tu domā viņi tagad nāks atzīties ar savu "pieredzi"? Zajebal ka šitādi debīli jaunieši aug. Rokas no dirsas, bikses pusmastā, kepons šķībs, un neprot pat spuldzīti nomainīt. Tādu vecākiem bljed sodu uzlikt!
Marshal rakstīja:
man tādam daunītim esot konta atlikums labu tiesu pārsniedz to, ko tu un tev līdzīgie "nopelna" mēnesī. interesanti, kapēc.
Nu ja tu nespēj to savā bauzītē saprast tad es teu paskaidros. Redz tu esi idiņš, teu ar idiņiem vienkāršāk runāt, viņ teu saprot. Tu dabū klient, viš tavā jomā neko nesaprot un domā ka tu viņam labu pakalpojumu sniedz.
Ak jā, ar savu lielīšanos par kaukādu konta stāvokli tu jau 1 teikumā diureiz pierād ka esi idiņš.
archss rakstīja:
kaa jau vienreiz rakstiiju mani neinteresee juusu debiilie komentaari!
taisiet savu diskusiju, par to cik lloti portatiivie neder speeleem un nolieciet viens otru.
mani interesee viedoklis no tiem cilveekiem, kuri uzskata, ka var speeleet uz portatiivo, jo pats no datoru parametriem neko nesaprotu.
tādu cilvēku atrast būs grūti.tie kas saprot no datoriem kaut ko nekad neuzskatīs ka portablis spēlēm ir normāls rīks.
savukārt tie kas domā ka portablis spēlēm ir normāls neko nesaprot no datoriem.
Es saku ņem Asus X53BR-SX026D maksā ~250, man līdzīgs stacionārais dators. Jaunākās spēles iet, protams, nejau uz max, bet paspēlēt var. Kad beigsies garantija un nosprāgs vienkārši paņem citu.
oskarsl rakstīja:
Es saku ņem Asus X53BR-SX026D maksā ~250, man līdzīgs stacionārais dators. Jaunākās spēles iet, protams, nejau uz max, bet paspēlēt var. Kad beigsies garantija un nosprāgs vienkārši paņem citu.
AMD Fusion X2 E450, 1.65GHz, cartoon network un disney spēlēm pietiek.
Mammīte laikam jūtās vainīga ka tevi tādu uztaisija un tagad pērk tev katru gadu pa kompītim.
h ttp://www.alienware.com/Landings/laptops.aspx