Datuve :: Forums :: Arhīvs :: Nokia Lumia 710?

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana

Forums

Ieskaties

Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 308

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 308

Datuve.lv video
Top.LV

Nokia Lumia 710?

Ievietoja: marision777 @ 2012.07.23 22:51  

Labvakar! Vēlos iegādāties nokia lumia710 aparātu,taču vispirms gribētos uzzināt citu viedokļus par šo tālruni,vai vispār vērts pirkt,itkā cena pievilcīga,turklāt WP 7.5 OS. Varbūt kāds var padalīties pieredzē ar šo telefonu,tāteikt +,un -.

Komentāri:

#1 Android @ 2012.07.24 11:03

lielākais trūkums - nevarēs uzlikt WP 8 OS
par to cenu diezgan ok parametri
un vērtība baigi krīt

#2 jurro @ 2012.07.24 11:10

Nu vispār, ja nav steidzīgi - ieteiktu pagaidīt kas parādīsies ar  WP8 - gan jau uz gada beigām, vai nākošā sākumu būs.
Pats arī gaidu, jo kaut ko ar gļukaino, spyware pilno  Android mani nekas nepiespiedīs pirkt, Simba tā kā nedaudz novecojusi, Ābols nav gluži mana reliģija. Atliek tikau WP, vai tomēr kāds jaunākais Symbian paveids.  Man kā vecam Motorolla un Siemens piekritējam jau Nokia likās krāms, bet jaunās Samsūda, XTC, LG lāpstas - nu paldies.

#3 jancisbb17 @ 2012.07.25 05:59

jurro rakstīja:

Nu vispār, ja nav steidzīgi - ieteiktu pagaidīt kas parādīsies ar  WP8 - gan jau uz gada beigām, vai nākošā sākumu būs.
Pats arī gaidu, jo kaut ko ar gļukaino, spyware pilno  Android mani nekas nepiespiedīs pirkt, Simba tā kā nedaudz novecojusi, Ābols nav gluži mana reliģija. Atliek tikau WP, vai tomēr kāds jaunākais Symbian paveids.  Man kā vecam Motorolla un Siemens piekritējam jau Nokia likās krāms, bet jaunās Samsūda, XTC, LG lāpstas - nu paldies.

pats kā lāpsta!

#4 sweec @ 2012.07.26 17:41

Paslaidiju to Lumia 710
Lielaku sudu savā muža nesu redzejis
ne zilzobs strāda ne ar var nomali pieslēgt pie PC

#5 marision777 @ 2012.07.28 12:44

Jā..biki aplauzies esmu,toč zilzobis nestrādā,ierīci atrod,taču prasa kautkādas patenta atslēgas,karoče nesanāk savienoties pa blūtūzi.
Ar kompi ar var savienoties caur kautkādu debīlu zune programmu...baigais sviest, pārējais itkā šancē labi. Laikam jau tas windows phone 7.5 tā līdz galam nav dataisīts:D