Datuve :: Forums :: Arhīvs :: PC kautkā niķojas :D- parād man šito ╭∩╮\(◣_◢)/╭∩╮ un viss!

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana

Forums

Ieskaties

Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 319

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 319

Datuve.lv video
Top.LV

PC kautkā niķojas :D- parād man šito ╭∩╮\(◣_◢)/╭∩╮ un viss!

Ievietoja: 3Dklucis @ 2012.07.25 11:43  

Domaju ka chipsetu vaina no manas puses ,bet laikam nexuja nebuus manas vainas  jo ar Normaliem XP izproveju kautka ķerās +video  neiet  ...
IZdomaju  linux  likt A  nemaz nevar uzlikt ne Kbuntu  ,ne opensusse,ne mint! WIN 7 ari  netiek  lidz  HDD sadalīšanai-  apstajas  un nexuj talāk neko!
AA mates plate šāda http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5VVM_SE_DH/#downloa…

Komentāri:

#1 Cincelnetti @ 2012.07.25 12:05

Prātiņš niķojas. Kādi HDD? SATA? Ir BIOSā AHCI, vai arī tomēr ākstu IDE?
Aizmirsti par tiem sūda Mintiem un Kubuntu! Vai nu Xubuntu, vai PCLinuxOS iesākumam. Diskus pirms tam var sadalīt ar GParted, Hiren's Boot CD arī kādreiz izmanto, vai tikai uz dullo baksti un visur vainu dzelžus?

#2 3Dklucis @ 2012.07.25 12:07

Cincelnetti rakstīja:

Prātiņš niķojas. Kādi HDD? SATA? Ir BIOSā AHCI, vai arī tomēr ākstu IDE?
Aizmirsti par tiem sūda Mintiem un Kubuntu! Vai nu Xubuntu, vai PCLinuxOS iesākumam. Diskus pirms tam var sadalīt ar GParted, Hiren's Boot CD arī kādreiz izmanto, vai tikai uz dullo baksti un visur vainu dzelžus?

Akstu IDE Ar so jau sakaros pirmaja reizē...ka izleca   stop:0x0000007B .Vispar jau  baigi  gribētos lai XP labi strādatu uz šo PC!!!HDD ir IDE un BIOSa ir ari atbilstoš ...XP uzliekas ,bet  ka jau minēju kautā ģorgaini darbojas ....
A  kur tai  lapa  nemaz  nevar  dabūt shipsetus  tik pie suportiem  minets ir kadi  tur der -kautkadu  tur novilku  ,bet nu xuj viņ zin va istie -uzliksanos uzlikas ...varbūt   var kads pames tos  ritogos  chipsetus ...
Man te viens tad XP kur itka nevaig nekadus  draiverus ne  ko citu  ..DVD diska XP ķipa ar  vaidzigiem  chipsetiem un draiveriem-itka vis  bija tik ta pati  ģorganā  uzvediba -video ari nekuja neiet  

#3 Cincelnetti @ 2012.07.25 12:38

Nu ko lai saka, tu neproti instalēt.
Uz ejoša kompja palaid nLite un sāc lasīt ko tur piedāvā. Ieintegrē savas mātenes SATA draiverus, un ieteiktu ari visus parējos, izmet liekos mēslus, uztaisi savu instalu un instalē tā kā pienākas. Protams tas nesanāks ar pirmo reizi, bet nu tu izvēlies ko tu gribi - mācīties kompjus vai samaksāt kādam tos drausmīgi daudzos 5Ls kas to jau ir izmācijies.

#4 3Dklucis @ 2012.07.25 12:58

Naxuj SATA ja IDE cietnis !!! un  uz viņu jau bija  XP -vienkarsi  PArinstalēt izdomaju ...bet kautka nav ta ka jabūt ..OS darbojas  tik Gorgajas!!!Logi ta uz  ruk neatlec  nu viena  mala aizkavējas +video  ar neiet  taka  ieķerdamies!

#5 Cincelnetti @ 2012.07.25 13:02

Beidz lietot tos 2litrīgos, teu smadzenes jau nodzertas.
Ar tādu domāšanu nau jēgas mēģināt kompjus aiztikt.

#6 3Dklucis @ 2012.07.25 13:16

TE jau  vis ir  virsu....Tik instalēsanas vain...
Te bļed  video kas  čikojas pec visiem uzliktajiem draiveriem  http://failiem.lv/down.php?i=dbzbrtt&n=OS_XP_%C4%A2orgajas.AVI

#7 Cincelnetti @ 2012.07.25 13:41

Kas vis? Tu vari iemācīties normāli sakarīg domāt un rakstīt?
Es teu jau pateicu kas ir jāizdara, ja tu neproti lasīt tad pisies uz ganībām!

#8 ^L00P @ 2012.07.25 13:44

Klucim vajag sākuma uzlikt visu draiveru draiveri - emal.exe nez, vai kkur tāds vēl ir atrodams.

#9 3Dklucis @ 2012.07.25 13:49

Cincelnetti rakstīja:

Kas vis? Tu vari iemācīties normāli sakarīg domāt un rakstīt?
Es teu jau pateicu kas ir jāizdara, ja tu neproti lasīt tad pisies uz ganībām!

Nu tad mauka tads  savelc man  draiverus prēkš šas matenes un sanumurē  lai zinu ka pec kartas likt  -un tad  atgriezīšos no ganībam...

#10 3Dklucis @ 2012.07.25 13:50

^L00P rakstīja:

Klucim vajag sākuma uzlikt visu draiveru draiveri - emal.exe nez, vai kkur tāds vēl ir atrodams.

Ta bļed kads  vēl emal  -no ražotaj lapas  paņēm un vis....

#11 Cincelnetti @ 2012.07.25 14:12

MEMTEST86+ PALAID!!!!!!
Tu vēlēšanās arī piedalies?

#12 3Dklucis @ 2012.07.25 16:19

Cincelnetti rakstīja:

MEMTEST86+ PALAID!!!!!!
Tu vēlēšanās arī piedalies?

ei  pļūtī ar savu metest--visjau kulē sūka talāk tiem  dāņiem! Velešanas jau piedalos ka  ievēlamais :D!

#13 anrijzz @ 2012.07.25 20:10

Kādam te nevis pc, bet prātiņš niķojas :D

#14 3Dklucis @ 2012.07.25 22:17

anrijzz rakstīja:

Kādam te nevis pc, bet prātiņš niķojas :D

Pimpulīt vis i kartībā ar  prātiņu  tik   pieklibo gan:D!

#15 3Dkubs @ 2012.07.29 22:57

Un te arī nav izdzēsts -kas tas ira  !!!!:D