Datuve :: Forums :: Arhīvs :: Kur var nopirkt USB Wi-Fi uztvērēju

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana

Forums

Ieskaties

Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 306

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 306

Datuve.lv video
Top.LV

Kur var nopirkt USB Wi-Fi uztvērēju

Ievietoja: Reyz @ 2012.07.28 11:15  

Lieta, tāda,ka datoram neiet vairāk Wi-Fi uztvērējs, tapēc meklēju kur var nopirkt USB wi-fi uztvērēju?
Varbūt kādam vnk mētājas un var atdot, būtu ļoti pateicīgs. Paldies.

Komentāri:

#1 jurro @ 2012.07.28 11:58

Nu taču jebkurā sakarīgā datorbodē - kur problēma ? Aizej kaut vai uz staciju, otrajā stāvā 636 - sestdienās atvērts (laikam).

#2 Cincelnetti @ 2012.07.28 12:16

Nevajag būt debīlam un neuzstādīt pašam baigās diagnozes. Savādāk izskatās pēc latvieteļa.
Kompi piestartēt vajag no kāda Lubunta/Xubunta vai PCLinuxOS, vaiSuSEs un paskatīties ko rāda lspci. Ja arī neko nerāda tad vajag paņemt skrūvgriezi rokā, izņemt karteli, uzpūst uz kontaktiem un ielikt atpakaļ. Un ja tad vel neiet tad to karteli var nomainīt pa 2 aliem. Nevis pirkt kārtējo lieko importa mēslu un celt valsts bilanci.
Scukaz.

#3 3Dklucis @ 2012.07.28 13:35

Man veseli 5 metājas2 var+ WI FI Yagi antenas 25db pielikt pat ir viņas...vis palicis pari no testēšanās YAgi tiri  labi knāb ar atiecīgām wirelu adepteriem:) ....Tikai ja mūs šķir 150 km tad tam nav jēgas...
Jā paklaus šoreiz  2@...:D Nēmaz tik nedapists viņš  nav....

#4 Reyz @ 2012.07.28 14:14

Cincelnetti rakstīja:

Nevajag būt debīlam un neuzstādīt pašam baigās diagnozes. Savādāk izskatās pēc latvieteļa.
Kompi piestartēt vajag no kāda Lubunta/Xubunta vai PCLinuxOS, vaiSuSEs un paskatīties ko rāda lspci. Ja arī neko nerāda tad vajag paņemt skrūvgriezi rokā, izņemt karteli, uzpūst uz kontaktiem un ielikt atpakaļ. Un ja tad vel neiet tad to karteli var nomainīt pa 2 aliem. Nevis pirkt kārtējo lieko importa mēslu un celt valsts bilanci.
Scukaz.

Es to visu saprotu, bet kompjūters ir DV6000 un problēma ir laikam mātes platē. Cik meklējis info esmu internetā.

#5 3Dklucis @ 2012.07.28 14:21

Tad TP-link wireli+acsespointu... nem pa kautkadiem 7-8 LS!!!Ar anteniti iesaku... ja ir piķis tad  panem uz  reiz  pa kadu 20ls Acsespoitu...tur  paverās  dazādas iespejas..pat  no  citurienes pazagt WI FI :D!