Profesionālie tulkošanas pakalpojumi. 5
Pardod: MSI GeForce RTX 2080ti gaming X TRIO Graphic Card 1
Vēlos piedāvāt darbu online. 0
OCTA termiņš 13
Ka sauc Pasaules dalu kura dzivojam 4
google 1
Taustiņu funkcijas izmainīšana 2
Torrent 1
Cik maksā šodien kārtigs Gamer PC? 4
ESET izlaiž 2017.gada produktu izdevumus 23
VIAPLAY: Video tiešsaistē skatās 70% Latvijas iedzīvotāju 21
Katrā desmitajā datorā joprojām izmanto Windows XP 2
Google tuvākajā laikā atteiksies no Chrome paplašinājuma palaidēja 2
Acer ievieš nozares pirmo ieliekto monitoru ar acu izsekošanas funkcionalitāti 4
Adobe laiž klajā ārkārtas atjauninājumu 3
Tests: Cik precīzs ir "lēta gala" velo spidometrs? 3
Leģendārie telefoni – Nokia 3310 un citi 3
Puisis iziet Super Mario spēli mazāk kā piecu minūšu laikā un labo pasaules rekordu 2
Līdz 29.jūlijam atjaunini savu Windows bez maksas! 3
Kā uzlabot televizora skaņu? 2
Programma, ar kuras palīdzību fotogrāfijas pārveidot .gif formātā 1
Aproce, kas sastāv no 25 instrumentiem 1
Trīs padomi televizora izvēlei 2
Windows 7 ēra tuvojas noslēgumam, Microsoft koncentrējas uz Windows 10 1
Lietotāji online: 337
Reģistrētie lietotāji online: 0
Viesi online: 337
Tātad, problēma vienkārša. Man ir automašīnu marku tabula un automašīnu modeļu tabula. Automašīnu modeļu tabulā ir automašīnu markas, kuras izvēlētas ar lookup. Ir arī trešā tabula, kurā vienā fieldā izvēlas automašīnas marku, bet nākamajā- automašīnas modeli,bet kā, lai panāk, ka pie modeļiem rādās tikai tie, kuri atbilst iepriekšējā fielda izvēlei? Ceru, ka sapratāt un ka varēsiet kā palīdzēt
"Access lookup vai ari querry?"
tik advancēti, ir lērums veidi kā uzglabāt kautko, pastāstīsi par ko tu runā?
Itkā centos izskaidrot to ievadā, bet ok, lai jau būtu. Tātad, man ir trīs tabulas, Vienā auto markas, otrajā modeļi, trešajā dažāds info. Trešajā tabulā vienā fieldā izvēlas auto marku, piem., Mercedes, man vajag, lai nākamajā fieldā ar lookup man piedāvā tikai tos auto modeļus, kuri attiecas uz mercedes, nevis pilnīgi visus... ceru, ka šoreiz vieglāk saprotams...
Kur tev ir tās tabulas? Uz papīra degungalā, sql (kurā?), access, txt failā? Ar ko un kādā veidā tu mēģini dabūt ārā datus no tabulām?
Nākamais - tas ko tev vajag ir izveidot atlases izmaiņu notikumu apstrādi pirmajiem 2 laukiem, kas attiecīgi nomaina atlasītos datus 2. un 3. - pieņemu, dropdown list.
Datu atlase attiecīgi vai nu ar subquery vai ar join.
delta128 rakstīja:
Kur tev ir tās tabulas? Uz papīra degungalā, sql (kurā?), access, txt failā? Ar ko un kādā veidā tu mēģini dabūt ārā datus no tabulām?
Nākamais - tas ko tev vajag ir izveidot atlases izmaiņu notikumu apstrādi pirmajiem 2 laukiem, kas attiecīgi nomaina atlasītos datus 2. un 3. - pieņemu, dropdown list.
Datu atlase attiecīgi vai nu ar subquery vai ar join.
tiešī to centos noskaidrot, aizsūtiju pa pm vienu piemēru.
Ko taisi? Kārtējam apdrošinātāju brokerim softu? Autošrotu softu? Nesaprotu kapēc vienu un to pašu taisa visos nostūros no jauna. Viss jau ir uztaisīts, vajag tikai mācēt runāt.