Profesionālie tulkošanas pakalpojumi. 5
Pardod: MSI GeForce RTX 2080ti gaming X TRIO Graphic Card 1
Vēlos piedāvāt darbu online. 0
OCTA termiņš 13
Ka sauc Pasaules dalu kura dzivojam 4
google 1
Taustiņu funkcijas izmainīšana 2
Torrent 1
Cik maksā šodien kārtigs Gamer PC? 4
ESET izlaiž 2017.gada produktu izdevumus 23
VIAPLAY: Video tiešsaistē skatās 70% Latvijas iedzīvotāju 21
Katrā desmitajā datorā joprojām izmanto Windows XP 2
Google tuvākajā laikā atteiksies no Chrome paplašinājuma palaidēja 2
Acer ievieš nozares pirmo ieliekto monitoru ar acu izsekošanas funkcionalitāti 4
Adobe laiž klajā ārkārtas atjauninājumu 3
Tests: Cik precīzs ir "lēta gala" velo spidometrs? 3
Leģendārie telefoni – Nokia 3310 un citi 3
Puisis iziet Super Mario spēli mazāk kā piecu minūšu laikā un labo pasaules rekordu 2
Līdz 29.jūlijam atjaunini savu Windows bez maksas! 3
Kā uzlabot televizora skaņu? 2
Programma, ar kuras palīdzību fotogrāfijas pārveidot .gif formātā 1
Aproce, kas sastāv no 25 instrumentiem 1
Trīs padomi televizora izvēlei 2
Windows 7 ēra tuvojas noslēgumam, Microsoft koncentrējas uz Windows 10 1
Lietotāji online: 291
Reģistrētie lietotāji online: 0
Viesi online: 291
Labdien!
Bērrns paprasīja man ieinstalēt Minecraft! Loģiski, ka, lai spēle aizietu, vajag Javu. Bet, cik nopūlos, Java priekš spēles neaktivizējas. Datorā tā ir, bet visu laiku met ārā uzrakstu:
Error: Could not create the Java Virtual Machine.
Error: A fatal exception has occurred. Program will exit.
Tad vēl pēc instalēšanas uz brīdi parādījās uzraksts, ka ~ toolbars was blocked šo te Javu (precīzi nenocitēšu).
Varbūt kāds saprot, kas par lietu un ieteiktu kā man rīkoties, lai Minecraft aizietu :)!? Un uzrakstītu man pa posmiem, kas jādara.
Var arī uz: [email protected]
Paldies!
Kas vēl par "tūlbāru", ko nenocitēsi? Tas arī vēl būtu 100% precīzi jānocitē, lai pats un mēs pārējie varētu mēģināt saprast, KAS un ko Tev tur nobloķēja.
Mēģini instalēt vēlreiz (nost/virsū), lai dabūtu to paziņojumu.
Lejā ir settingi,- aiz viņiem uzraksts An application is trying to add a new toolbar to your internet browser.
Tad divas iespējas, vai nu do not display unknow toolbar rekomendēts, vai nu I have selected to install and display this toolbar.Nevienā variantā nekas no tā nemainās.
meklē jaunāku minecraft versiju,jaunāko javu arī vajag,veikalā droši vien nepirki to spēli,man arī tā bija,sīkais pa piecām reizēm slēdza iekšā,virtuālo atmiņu arī jāpalielina......
Uz tā paša datora pirms mēneša viss strādāja, bet pēc pārinstalēšanas sākās.... pigori! Gan Minecraft, gan Java ir jaunākā, kas nu pieejama........... Kā palielina virtuālo atmiņu?
Palieliināju atmiņu, pārinstalēju vēlreiz jaunākās versijas, bet met joprojām ārā visu to, par ko rakstīju iepriekš :(! Negrib, lai Java strādā!
Minecrafts jau ir pāriets etaps,uzliec bērnam Terrariu,kaut kas līdzīgs minecraft,jaunākā mode......
Mēģināšu piedāvāt un pateikt, ka tas ir TOP :)! Bet vienalga ir vēlme uzzināt, kur slēpjas tā vaina, ka Java "neaiziet"!
Kas liedz uzinstalēt jaunāko versiju tai Javai? (Vismaz neko neesi stāstījis par datorā esošo versiju.)