Datuve :: Forums :: Dažādi :: Labākais specs Latvijā -

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana

Forums

Ieskaties

Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 313

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 313

Datuve.lv video
Top.LV

Labākais specs Latvijā -

Ievietoja: Deimons3 @ 2013.01.27 01:58  

Tā kā pēdējā laikā sarosījies macbeton, tad atgādinu, kas tas ir par fruktu:
Mcbeton spilgātākie izteicieni:
Mani neņem darbā jo:
Paklau, daunīt,tiek viņi parasti tapēc ka no datoriem saprot tikpat cik priekšnieks un personāldaļas šmara, tam līmenim jau dubultklikšķis skaitās advancēta fīča. Tas ir visur. Darbā aicina kaukāds perdelis kurš neko vairāk
par šlipses sasiešanu nejēdz,vai arī kāda šmara, kurai interesē paklačoties un nagus pakrāsot, loģiski , ka pieņems tādu pašu, nevis domājošu kadru!
Man nav vecenes:
IQ nosaka izdrāzto pežu skaits?
mcbeton atzist sevi par labako Latvijaa:
un es esmu viens no labākajiem adminiem Latvijā. Tas ir fakts.
Un saldajam ēdienam video!
http://www.youtube.com/watch?v=LFdFBmhqeF0

Par 5ls gan atbrauks gan sataisīs visu!

Komentāri:

#1 _drunk_lizard_ @ 2013.01.27 07:39

cik jauks topic. divi grandiozi idioti beidzot atradusji viens otru.

#2 izluks @ 2013.01.27 14:16

Es parasti neiesaistos šāda veida diskusijās, bet šoreiz izdarīšu izņēmumu, kāpēc Deimons3 ne no šā, ne no tā, sāk apvainot campari, kurš savukārt atbild līdzīgā stilā un pat rupjāk? Kada no tā jēga, vai tas jums tāds "prikols"? Uzdošu jautājumu arī campari, kāpēc tu bieži vien apvaino cilvēkus kuriem, kā tu apgalvo ir mazākas zināšana IT jomā neka tev?

#3 aomaone @ 2013.01.27 18:04

#7 > tā viņi tā te lecas jau ilgāku laiku. Ik pa brīdim tiek izbanoti, sataisa jaunus akountus un turpina - tāds tādu atrod.
Pārējie vienos smieklos.

#4 root @ 2013.01.27 19:34

Tavs narcisisma sindroms nav apskaužams.

#5 aldisniv @ 2013.01.27 21:52

Viņu dēļ vien ir vērts šitajā forumā ieskatīties.Lai jau rejas,pārejiem vismaz atslodze......

#6 biivers @ 2013.01.27 22:01

hahaha... jums smieklīgi, bet man tas liek aizdomāties par to - kādi subjekti sēž online... tas Tev nav 96 gads, kad netu lietoja tikai cilvēki kam galvā bija smadzenes, nevis kūtsmēsli...

tagad katrs otras šmigas sirgstošais pacients nāk internetā sludināt savu taisnību...

hahaa

#7 aldisniv @ 2013.01.27 22:05

Nu tagad cilvēks netā meklē atslodzi no šīs tā jau ar tehnoloģijām parsātinātās dzīves.