Datuve :: Forums :: Dažādi :: Muzikas centrs+ internets

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana

Forums

Ieskaties

Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 342

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 342

Datuve.lv video
Top.LV

Muzikas centrs+ internets

Ievietoja: Rednex @ 2013.05.24 18:45  

Ir vieta kur fonā jāskan chillout mūzikai, pagaidām tas notiek ieliekot mūzikas centrā flešku ar mp3 failiem. Jautājums tāds - vai ir mūzikas centri pie kuriem var pieslēgt internetu un klausīties kādu no interneta radio, piemēram, http://www.surfmusic.de/radio-station/antenne-bayern-chillout,11855.ht…   ?

Komentāri:

#1 romajo @ 2013.05.24 19:25

Gan jau, ka ir tādi aparāti, liekas ss-ā manīju. A caur kompi uz pastūzi neder?

#2 Rednex @ 2013.05.24 20:30

Kompi tur vispār negribas likt, lai nesanāk nepatikšanas par licencēm, pietiek jau tā visādām laipām un akkām/kakām maksāt par atskaņošanu.

#3 kaspars111 @ 2013.05.24 20:53

ar vai bez kompja būs nepatikšanas, ja neesi iegādājies licenci

#4 kalibri @ 2013.05.24 21:12

Ja 500ls  bez izrunašanos

#5 Rednex @ 2013.05.24 21:18

kaspars111 tur jau tā lieta, ka par mūzikas atskaņošanu man visi papīri ir kārtībā.

#7 Rednex @ 2013.05.24 23:17

romajo rakstīja:

Nu kkas tāds http://www.citsveikals.lv/shop/product_info.php?products_id=541

paldies, būs jāievērtē

#8 links @ 2013.05.25 23:29

Pagājušoag nopirku sev centriņu ar online radio. Iztiku bez jautāšanas forumā. Atradu neskaitāmus modeļus ar tādu iespēju, atlika tikai izvēlēties.

#9 jurro @ 2013.05.26 10:57

Kompi tur vispār negribas likt, lai nesanāk nepatikšanas par licencēm...

Par Linux esamību esi ko dzirdējis?

#10 Rednex @ 2013.05.27 22:34

links rakstīja:

Pagājušoag nopirku sev centriņu ar online radio. Iztiku bez jautāšanas forumā. Atradu neskaitāmus modeļus ar tādu iespēju, atlika tikai izvēlēties.

Paldies par vērtīgo padomu :) tu esi varens.

#11 Rednex @ 2013.05.27 22:35

mcb2 rakstīja:

Nu, atkarībā no smadzeņu daudzuma, vai nu izdara pats vai samaksā kādam kas to izdara. Spriežot pēc jautājuma - neprot pat google lietot, tad jau nāksies kādam sapiķot.
Es reiz biju sastellējis tādai vajadzībai vecu Compag, 500MHz P2, ar 512Mb RAM gan. Uz tā griezās pliks debian, kuram LXDE desktopā vieta bija VNC. Ielogojies no portjika (vai smārtāsa), uzliec kautkādu e-rāādio, un aizver. Beigās nopisās 1 RAMs un Compaq ir cimperlīgs, ne ar visiem RAMiem pārī strādā, tad kādu laiku pārliku uz VLC. Ir radio kuriem bez lielas pišas googlē var atrast tiešos streamus, piemēram gotradio.
Bet ja neinteresē tādas darbības tad protams nopirkt var gatavus. Ja nevajag tam kompim vel kautko iebarot, piemēram bezvadu karti (bridge mode), vai printeri, vai sazinko.
Varētu gan būt problēma ar skaļumiem, jo ir daži e-radio kam katra dziesma savādākā skaļumā, bet var taisīt savas playlistes. Gotradio nau playlists, bet toties skaļums normāls, bet reklāmas pārāk bieži.
Taču kamēr skan radio - jāpiķo tikai par kvadrātmetriem. Tikko skan no cietņa, flashkas, CD - jāpiķo kautkāds mistisks nodoklis par datu nesējiem. Lai gan tas jau ir atpiķots pērkot to datu nesēju! Un dubulti nodokļi Latvijā arī esot aizliegti.

Ja es gribētu p!$ties ar veciem dzelžiem es šo jautājumu neuzdotu.

#12 Rednex @ 2013.05.27 22:38

jurro rakstīja:

Kompi tur vispār negribas likt, lai nesanāk nepatikšanas par licencēm...

Par Linux esamību esi ko dzirdējis?

Paldie Linux esmu dzirdējis :), bet negribu ne jocīgu dzelžus ne jocīgus softus , gribu plug & play, man nav laika, man tāda brīvā laika nav vispār, man vajag ātru un nesāpīgu risinājumu.

Bet nu vairs nerakstiet TĒMA IR SLĒGTA!!!!

#13 laus @ 2013.05.28 18:43

mcb2 rakstīja:

Tēma ir slēgta, jo tu esi debīls pamuļķis.

tu buusi naakamais
http://www.tvnet.lv/zinas/kriminalzinas/465771-piespriez_nosacitu_sodu…

#14 laus @ 2013.05.29 11:52

mcb2 rakstīja:

Un tu būsi kas? Pajols Eiropas mērogā? Es to varu pierādīt,

vareesi uzgaidaamajaa kameraa aiz resteem pieraadiit...redzees kaa menti pa teviim iereeks...