Profesionālie tulkošanas pakalpojumi. 5
Pardod: MSI GeForce RTX 2080ti gaming X TRIO Graphic Card 1
Vēlos piedāvāt darbu online. 0
OCTA termiņš 13
Ka sauc Pasaules dalu kura dzivojam 4
google 1
Taustiņu funkcijas izmainīšana 2
Torrent 1
Cik maksā šodien kārtigs Gamer PC? 4
ESET izlaiž 2017.gada produktu izdevumus 23
VIAPLAY: Video tiešsaistē skatās 70% Latvijas iedzīvotāju 21
Katrā desmitajā datorā joprojām izmanto Windows XP 2
Google tuvākajā laikā atteiksies no Chrome paplašinājuma palaidēja 2
Acer ievieš nozares pirmo ieliekto monitoru ar acu izsekošanas funkcionalitāti 4
Adobe laiž klajā ārkārtas atjauninājumu 3
Tests: Cik precīzs ir "lēta gala" velo spidometrs? 3
Leģendārie telefoni – Nokia 3310 un citi 3
Puisis iziet Super Mario spēli mazāk kā piecu minūšu laikā un labo pasaules rekordu 2
Līdz 29.jūlijam atjaunini savu Windows bez maksas! 3
Kā uzlabot televizora skaņu? 2
Programma, ar kuras palīdzību fotogrāfijas pārveidot .gif formātā 1
Aproce, kas sastāv no 25 instrumentiem 1
Trīs padomi televizora izvēlei 2
Windows 7 ēra tuvojas noslēgumam, Microsoft koncentrējas uz Windows 10 1
Lietotāji online: 318
Reģistrētie lietotāji online: 0
Viesi online: 318
vakaraa uzliku kompi uz lock no riita sleedzu iekshaa nekas neiet raaada to ekraanu kur var spies f10 f9 f12 peec briizha vinsh pakaras spiezhu ctr alt del
aatri spiezhu f10 uzliku lai boot no hard drive nevis no cd-rom bet nekas neiet vai pakaras vai raada
no system dick or dick error
replace and strike any key when ready
spiezhu kko nekas nenotiek itkaa pakaraas spiezhu ctr alt del un akal tas saakuma ekraans kur var spiest f10 peec briizha ari tas pakaraas un akal jaaspiezh ctl all del lai vareetu nospiest f10 un iekluut bios setupos
ko dariit es apsaluuti neko nedariiju ar kompi neko nechakareeju
es tikai windows 7 update biju atstaajis vakaraa bet kad kompis ir uz LOCK vinsh tak neinstalees vinu auto mosh kkas netaa es nez HELP
ple man besii laukaa to man monitors neiet no vel kkas es neko nechakareeju neko sliktu neeeeeee ple kkam obligaati jaasachakareeeejaaaaas ple
juro
lai kko sachakareetu vajag kaut ko chakareet es neko nechakareeju neesmu nekaads experts kompjos tikai games video un internetes vairs nekas
vakaraa visss ok no riita pcs
kaa kaut kas var pac pa sevi sachakareeties ????
karoch man tas DPS Self test raada
Test failed. Drive replacement recommended
Completion code 15
drive info
model hitachi HDS721032CLA362
SATA0
ko dariit?
Nest pie cilvēka kas saprot ko dara. Ja nāk Windows update tad nevajag likt datoram ne LOCK, SLEEP, HIBERNATE utt. Updeiti paši instalēsies un dators izslēgsies. Vakaros kompi vajag izslēgt nevis midzināt vai likt uz lock
pashi update netika instaleeti kad lock liku tiks logs valaa bija ka var to dariit
Darīt var jebko kad nāk updeiti tikai elementāras lietas jāzin.. Mūsu lietotāji ir tik "zinoši" kad ja nav kautkas bloķēts vai brīdināts tad to var darīt jo redz logs bija vaļā un man ļāva to darīt.
Lasi -http://support.microsoft.com/kb/812492
pameeginaajut instaleet win xp on cd bet kad saakas setup is loading windows
paraada zilo ekraanu ar 0x0000007b
Protams, jo SATA draiveri jau nesi integrējis instalācijā, tādēļ XP SATA HDD neredz. Lasi un mācies .
Pamēģini iespert ar kāju:) Palasot ko esi pamēģinājis tad rodas iespaids ka mēģini bakstīt ko pagadās neizprotot kur vispār ir problēma.
Sāc ar to ka tiec iekšā vispirms biosā un paskaties vai vispār cietnis uzrādās jo ja neredz disku jau setup is loading windows tad bioss neredz cietni vispār. Sata draiveru neesamība uzrādās tikai jau pie cietā diska izvēles-neuzrādās sata disks. Ir bijuši gadījumi ka sata vadam slikts kontakts. Izrauj pie mātenes un iespraud atpakaļ. To pašu izdari pie cietņa.
Es saku tev ir problēmas ar pašu cieto disku! Testējot tev uzrāda - Test failed. Drive replacement recommended - iztulko pirms baksties.
Tev nevis XP disks jāmoca bet jāmeklē Live CD.
PS. Tavs zilais ekrāns:
Kļūdas ziņojumu “Stop 0x0000007B” var saņemt, ja pastāv resursu konflikts starp sāknēšanas kontrolleri un citu kontrolleri vai starp SCSI ierīcēm. Kļūdas Stop ziņojumu var saņemt arī tad, ja diska translēšana nav veikta vai ir mainīta. Lai novērstu šo problēmu, rīkojieties šādi:
Ja starp sāknēšanas kontrolleri un citu kontrolleri pastāv IRQ vai I/O portu adrešu konflikts, sistēma Windows XP pārtrauc atbildēt (“uzkaras”) vai tiek parādīts kļūdas ziņojums “Stop 0x0000007B”. Ja nesen pievienota jauna aparatūra, noņemiet to vai konfigurējiet atkārtoti, lai tā nekonfliktētu ar citu instalēto kontrolleru resursiem.
Ja lietojat SCSI cieto disku, pārbaudiet, vai SCSI ķēde ir pareizi atslēgta. Noņemiet visas SCIS ierīces, kas netiek lietotas, vai pārbaudiet, vai SCIS ierīču ID ir unikāli.
Pārliecinieties, vai ir ieslēgta diska translēšana (ja tas ir nepieciešams) un vai tā nav mainīta. Šī problēma var rasties, piemēram, ja nesen ir pārslēgti kontrolleri. Lai saņemtu papildinformāciju par šo problēmu, noklikšķiniet uz šī raksta numura un skatiet rakstu Microsoft zināšanu bāzē:
314082 Kļūdas ziņojums “Stop 0x0000007B” tiek saņemts pēc Windows XP sistēmas diska ievietošanas citā datorā (Šī saite var norādīt uz saturu, kurš daļēji vai pilnībā ir angļu valodā)
Bet visdrīzāk jau kā teicu cilvēks kas kaut ko saprot tev jāmeklē.
Sata draiveru neesamība uzrādās tikai jau pie cietā diska izvēles-neuzrādās sata disks.
Nu nu, lēnāk, padomā pirms raksti. Instalējot XP bez SATA draiveriem līdz pirmajam restartam viss notiek. Bet pēc pirmā restarta tieši parādās tas Setup is loading windows un normālā gadījumā līdz diska/partīcijas izvēlei vēl krietns laiciņš. Bet zilais logs ar xxxx7B kā reizi parādās Setup is loading windows laikā. Tā kā šoreiz 100% neesoša draivera vaina.
Šoreiz pats jauc. Vispirms ir setup is loading windows ar f2 un f6 (par ko runā posta autors kur uzmetas zilais ekrāns) pēc tam izvēlne instalēt vai repairot, un tad ir cietņa izvēle (ja nav sata draivu tad neuzrādīsies cietnis) un format iespēja, pēc tam ir setup is copying files tad tikai restarts
-no system dick or dick error-
Vai tik cietais nebūs aizgājis uz labākiem medību laukiem?
hm tiko naktii iesleedzy un ajzgaaja viss ok 24 stunda kompis bija izsleegts un atsleegts no elektriibas peec tam iesleedzu un aizgaaja itkaa pagaidaam vis ok??
kas pa fignu??
Vecais rakstīja:
-no system dick or dick error-
Vai tik cietais nebūs aizgājis uz labākiem medību laukiem?
Lai sadal to HDD 3 particījas un Windows meiģin likt uz vidējās ...
Un vienreiz nočakarējos ar tadu pasu vainu DIsk error...vienvard sakot cikojās....tad startej tad ne un izmet ko lidzigu sim par disk error...-aizmaucu to kasti uz garantiju -atsutij -un teic ka nu i vis kartiba....HDD esot bijis bojāts-
Saku likt virsu savu nelegalo windu un xijaks atka tas pats no disk vai disk error-beigās zin kas bij !
Suka barošanas blokam uz SATA diskiem tas šaurais barosanas vad dirsā!!!
nopirku pareju no vecas klasikas barosanas stekeri uz jauno ...un aizgaj vis vel sodien iet...
karoch akal tas pats ta iet ta neiet.
kaa dabuut to advanced boot options kad var izveeleeties
start windows in safe mode vai start windows normaly
shejaa gadiijumaa man iet winda citaa neiet bet to logu var dabuut tikai tad kas spiezh f8 kad win logo laadaeejas bet man pat liidz tam kompis neiet
bet to logu var dabuut arii ja kompi sleedz off on man taa bija isleedzu kkaadaa briidi un to logu paraada kaa vinu dabuut help
Nu nemīlu citēt betonu, bet šis nu ir tas gadījums, kad jāsaka - samaksā datorspeciālistam.
Labākajā gadījumā tev kapitāli sačakarēta sistēma, sliktākajā - HDD pošas uz Getliņiem vai vēl kas. Ar tavām zināšanām neko tur neatradīsi.
Un F8 ir jāspiež (un arī nedaudz jāpatur) pirms vēl Windows logo parādās, pēc tam jau par vēlu.
Ja šito
...to logu var dabuut arii ja kompi sleedz off on...
dari brutāli, nevis caur Shut down, tad labāku veidu, kā nokaut sistēmu un HDD grūti būs atrast.
Nu, spriežot pēc problēmas apraksta un tava zināšanu līmeņa, citēšu Betonu (ko reti daru) - samaksā kādam kurš saprot ko dara.
Bet vispār - vai nu nograuts bootloaderis, vai sačakarēts HDD, vai nograuta failusistēma, vai vēl kas. Kas notiek, bootojoties no kāda Live CD ?