Profesionālie tulkošanas pakalpojumi. 5
Pardod: MSI GeForce RTX 2080ti gaming X TRIO Graphic Card 1
Vēlos piedāvāt darbu online. 0
OCTA termiņš 13
Ka sauc Pasaules dalu kura dzivojam 4
google 1
Taustiņu funkcijas izmainīšana 2
Torrent 1
Cik maksā šodien kārtigs Gamer PC? 4
ESET izlaiž 2017.gada produktu izdevumus 23
VIAPLAY: Video tiešsaistē skatās 70% Latvijas iedzīvotāju 21
Katrā desmitajā datorā joprojām izmanto Windows XP 2
Google tuvākajā laikā atteiksies no Chrome paplašinājuma palaidēja 2
Acer ievieš nozares pirmo ieliekto monitoru ar acu izsekošanas funkcionalitāti 4
Adobe laiž klajā ārkārtas atjauninājumu 3
Tests: Cik precīzs ir "lēta gala" velo spidometrs? 3
Leģendārie telefoni – Nokia 3310 un citi 3
Puisis iziet Super Mario spēli mazāk kā piecu minūšu laikā un labo pasaules rekordu 2
Līdz 29.jūlijam atjaunini savu Windows bez maksas! 3
Kā uzlabot televizora skaņu? 2
Programma, ar kuras palīdzību fotogrāfijas pārveidot .gif formātā 1
Aproce, kas sastāv no 25 instrumentiem 1
Trīs padomi televizora izvēlei 2
Windows 7 ēra tuvojas noslēgumam, Microsoft koncentrējas uz Windows 10 1
Lietotāji online: 311
Reģistrētie lietotāji online: 0
Viesi online: 311
Sveiki!
Tiesu izpilditajs DnB Banka ir kontam uzlicis banu, var izņemt tikkai 280EUR, minimalo algu, pārejo atņem..Jautajums tāds, ja es atveru kontu Igaunijā, piemēram Sweedbanka, Latvijas tiesu izpildītajs var arī saja banka mani turpinat terorizēt un atņemt visu naudu ko ieskaita...ZB ka lai tos šakāļus apiet...ir kadam kada ideja?
Hmzzz....taa var buut ka tiesu izpildītajs var arī kontrolet manu bankas kontu Igaunijā? Es saprotu ka tiesu izpilditajs izsuta pzinojumu uz visam latvijas bankam, kad no mana konta viņam pienakās nauda..tad sanak ka viņs izsūta to uz visām eiropas bankām? Tad jau viņam vislaiku ir aktuali jamekle kur es atveru kontus....
Labāk domā, kā visātrāk nokārtot parādu, nevis kā vēl vairāk, iespējams uz visu mūžu, sačakarēt kredītvēsturi. Tiesu izpildītājam nekas pa bankām nav jāsūta, bet jāparūpējas tikai, lai tavi dati nonāktu ne tikai Latvijas, bet arī ES un hvz kādā vēl kredītiestāžu melnajā sarakstā. Rezultātā kaut ko paņemt uz kredīta, vai saņemt aizdevumu būs nereāli.
Kā arī - tiesu izpildītājs vēl nekas, bet ja tavas parādsaistības tiks atdotas kādam parādu piedzinēju kantorim, tad ...
Par Igauniju nezinu pateikt, bet Anglijā šķiet ka klāt netiek jo man viens paziņa uzmeta banku uz hipotekāro kredītu + vēl nemaksā bijušajai civilsievai alimentus un jau kādus 3 gadus tusē pa Angliju diezgan neslikti, tur nopirka auto normālu un kopā ar jauno draudzeni māju īrē tā neko (bet es naesaku ka tā ir labi darīt, neatbalstu)
"Šakāli" a tev patiktu kad kādam kuram tu aizdevi naudu viņš šitā izvairītos un liktu mīksto ?
Nav ko aizņemties ( vai kļūt par galvotāju ) darījumiem kurus nevari pacelt!
karburators rakstīja:
Par Igauniju nezinu pateikt, bet Anglijā šķiet ka klāt netiek jo man viens paziņa uzmeta banku uz hipotekāro kredītu + vēl nemaksā bijušajai civilsievai alimentus un jau kādus 3 gadus tusē pa Angliju diezgan neslikti, tur nopirka auto normālu un kopā ar jauno draudzeni māju īrē tā neko (bet es naesaku ka tā ir labi darīt, neatbalstu)
es zinu ka calis no bankas ir panemis kredītu 600ls. un uz to ar dzivo ,,,šim ir alimenti.bet tos 600ls neaiztiek jo ta ir bankas nauda..kuru tikai vins var panemt....neviens cits jo tā takš ir bankas nauda ar kuru lauja rikoties tkai tam kas to ir rezervejis...Es sim prasij ka tad tu nonem naudu un atpakal jau ari kautka jaliek-sis teic protams ta ar atpakal liek caur automatu... nauda nak no haltūrām kuru nekadi valst neredz...nu vins tev apmet majai sienu un tu vinam no savas algas maksa par halturu un ta sis ko no kont noterejis atliek atpakal...
Bēēt nauda ir rezervēta pirms tada situācija izveidojusies...jo neviens tev naudu nedos ja paradisies ka tev kadi mesli...
Banka sim ar nepartraucot kredītu jo vienmer esot laikaus vis adots ar procentiem...
ja neesi nekaads uper kruts oligarhs tad tiks un visu atnems.
apiet neko nevar ja neesi valdiibas vai banku strukturaas un vai kkur tur augshaa welcome to big brother! :F
paprasi savam darba deveejam vai var sanem algu aploksnee nevis bankaa tad nevarees atnemt