Profesionālie tulkošanas pakalpojumi. 5
Pardod: MSI GeForce RTX 2080ti gaming X TRIO Graphic Card 1
Vēlos piedāvāt darbu online. 0
OCTA termiņš 13
Ka sauc Pasaules dalu kura dzivojam 4
google 1
Taustiņu funkcijas izmainīšana 2
Torrent 1
Cik maksā šodien kārtigs Gamer PC? 4
ESET izlaiž 2017.gada produktu izdevumus 23
VIAPLAY: Video tiešsaistē skatās 70% Latvijas iedzīvotāju 21
Katrā desmitajā datorā joprojām izmanto Windows XP 2
Google tuvākajā laikā atteiksies no Chrome paplašinājuma palaidēja 2
Acer ievieš nozares pirmo ieliekto monitoru ar acu izsekošanas funkcionalitāti 4
Adobe laiž klajā ārkārtas atjauninājumu 3
Tests: Cik precīzs ir "lēta gala" velo spidometrs? 3
Leģendārie telefoni – Nokia 3310 un citi 3
Puisis iziet Super Mario spēli mazāk kā piecu minūšu laikā un labo pasaules rekordu 2
Līdz 29.jūlijam atjaunini savu Windows bez maksas! 3
Kā uzlabot televizora skaņu? 2
Programma, ar kuras palīdzību fotogrāfijas pārveidot .gif formātā 1
Aproce, kas sastāv no 25 instrumentiem 1
Trīs padomi televizora izvēlei 2
Windows 7 ēra tuvojas noslēgumam, Microsoft koncentrējas uz Windows 10 1
Lietotāji online: 368
Reģistrētie lietotāji online: 0
Viesi online: 368
Sveiki!
Iesakiet 8GB RAM priekš Asus X55A portatīvā un vai vispār tik lielu RAM var likt?
Šis derēs? - http://www.1a.lv/datoru_komponentes_tikla_produkti/atmina_hdd_ssd/ram_…
Ej nu ej, ko tad teiksi par šo : Max Supported Size 8 GB ? 4GB tur jau ir iekšā.
h t t p ://www.cnet.com/products/asus-x55a-jh91-15-6-pentium-b980-4-gb-ram-500-gb-hdd/specs/
Nu kaut vai šī:
h t t p s ://www.dateks.lv/cenas/atmina-sodimm/77162_kingston_sodimm_4gb_ddr3_1333mhz_cl9_single_stick
IZŅEM ATSTARPES NO h t t p un viss notiks.
jurro rakstīja:
Ej nu ej, ko tad teiksi par šo : Max Supported Size 8 GB ? 4GB tur jau ir iekšā.
h t t p ://www.cnet.com/products/asus-x55a-jh91-15-6-pentium-b980-4-gb-ram-500-gb-hdd/specs/
Nu kaut vai šī:
h t t p s ://www.dateks.lv/cenas/atmina-sodimm/77162_kingston_sodimm_4gb_ddr3_1333mhz_cl9_single_stick
IZŅEM ATSTARPES NO h t t p un viss notiks.
Un 8GB variants? 4GB man jau stāv pašlaik.
Ej nu pats, es skatījos šeit - ko redzu to rakstu -
h t t p ://www.nix.ru/autocatalog/asus/asus_notebook/ASUS-X55A-90NBHA1-38W222-4OC43AU-Cel-B815-2-500-DVD-RW-WiFi-Win7St-156-248-kg_136134.html
Ja posta autors pat nezin kāda izskatās portatīvā atmiņa tad pilnīgi vienalga cik viņam iekšā un kāda atmiņa viņam vajag. Pareizā atbilde ir nes uz servisu un tev vai nu ieliks vajadzīgo atmiņu vai pateiks ka ir maksimums.
pfff, kādēļ nest uz servisu, ja atskrūvējot dažas skrūvītes pats vari pamainīt, tik jāzina vai derēs...
Protams, skrūvē vesels tikai vispirms noskaidro kurš modelis ir tavs Asus X55A.
Tas ko skatījos es savā linkā vai tas ko skatījās jurro savā linkā.
Vispār jā - tam X55A ir vairākas versijas - iedod pilno variantu, lai ko varētu ieteikt.
Bet par šo:
Un 8GB variants? 4GB man jau stāv pašlaik.
Visticamāk, tev tur ir divi RAM sloti, tā kā pieliec vēl 4GB (ja atbalsta) un būs OK.
Bet ja ļoti gribi 8GB moduli - nav problēmu:
h t t p s ://www.dateks.lv/cenas/atmina-sodimm/63943_kingston_sodimm_8gb_ddr3_1333mhz_cl9_single_stick
Šis?
h t t p ://www.datori.lv/goods.asp?id=8XpzA+piezimjdators+15+6+b970+4gb+500gb+dvd%2B-rw+win7hp+64bit+x55a+asus+x55a-sx041v
Nu tad atslābsti
Operatīvā atmiņa: 4096 MB
Operatīvā atmiņa (maks.): 4096 MB
Atmiņas kopne: DDR3-1333
Kaut gan pameklēju - te raksta ka atbalsta:
h t t p ://www.memorystore.com/upgrades_system.asp?cboSystem=193978
Secinājums - kamēr nepamēģināsi, nezināsi :D.
Šim skanerim var ticēt? Raksta, ka var 8GB.
h t t p s ://www.crucial.com/usa/en/scanview/0798FB0D31D926C3
lobotomija rakstīja:
Ej nu pats, es skatījos šeit - ko redzu to rakstu -
h t t p ://www.nix.ru/autocatalog/asus/asus_notebook/ASUS-X55A-90NBHA1-38W222-4OC43AU-Cel-B815-2-500-DVD-RW-WiFi-Win7St-156-248-kg_136134.html
Ja posta autors pat nezin kāda izskatās portatīvā atmiņa tad pilnīgi vienalga cik viņam iekšā un kāda atmiņa viņam vajag. Pareizā atbilde ir nes uz servisu un tev vai nu ieliks vajadzīgo atmiņu vai pateiks ka ir maksimums.
pie pakaļas ko tu tur skatījies. ko tu vispar te dari?
So-DIMM 8GB PC3-1333 vesals modulis iet "platē", bet kādas firmas, gan nav jausmas. Jāskatās tieši lapša dokumentos. (supportā).
Un tā man arī nesaprast, kāpēc uzrodas daži dunduki sakot, ka vajag vairāk rams un pat vairāk par 4GB parastam ūzerim, kas neorentējas komponentēs.
der jebkura programma kas idetificē hardwear piem. cpu z
h t t p://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html
h t t p://www.bildites.lv/viewer.php?file=3oq6n8shjglq6cw5238w.jpg
Tad derēs 8GB RAM vai nē?
1. Atmiņa linkā nederēs tā nav portatīviem datoriem.
2. Tavam datoram maksimālā atmiņa ir 4GB tā kā pa 8 aizmirsti.
3. Tev vajag šādu atmiņu- SO-DIMM DDR3 1333 mhz
Varētu ielikt linku bet man neļauj spamfiltrs, acīmredzot te kādam ir vairāk privelēģiju. Tāpēc linka nav meklē pats caur mammu Googli.