Profesionālie tulkošanas pakalpojumi. 5
Pardod: MSI GeForce RTX 2080ti gaming X TRIO Graphic Card 1
Vēlos piedāvāt darbu online. 0
OCTA termiņš 13
Ka sauc Pasaules dalu kura dzivojam 4
google 1
Taustiņu funkcijas izmainīšana 2
Torrent 1
Cik maksā šodien kārtigs Gamer PC? 4
ESET izlaiž 2017.gada produktu izdevumus 23
VIAPLAY: Video tiešsaistē skatās 70% Latvijas iedzīvotāju 21
Katrā desmitajā datorā joprojām izmanto Windows XP 2
Google tuvākajā laikā atteiksies no Chrome paplašinājuma palaidēja 2
Acer ievieš nozares pirmo ieliekto monitoru ar acu izsekošanas funkcionalitāti 4
Adobe laiž klajā ārkārtas atjauninājumu 3
Tests: Cik precīzs ir "lēta gala" velo spidometrs? 3
Leģendārie telefoni – Nokia 3310 un citi 3
Puisis iziet Super Mario spēli mazāk kā piecu minūšu laikā un labo pasaules rekordu 2
Līdz 29.jūlijam atjaunini savu Windows bez maksas! 3
Kā uzlabot televizora skaņu? 2
Programma, ar kuras palīdzību fotogrāfijas pārveidot .gif formātā 1
Aproce, kas sastāv no 25 instrumentiem 1
Trīs padomi televizora izvēlei 2
Windows 7 ēra tuvojas noslēgumam, Microsoft koncentrējas uz Windows 10 1
Lietotāji online: 309
Reģistrētie lietotāji online: 0
Viesi online: 309
Labdien! Vai kāds lūdzu varētu ieteikt internetveikalu kurā piemēram bojātā prece nebūtu obligāti jānogādā atpakaļ uz veikalu, bet gan meistars atbraukt uz mājām un salabotu to?
Tas nozīmē,ka man tagad jāskrien uz bodi pēc upša? Un - nelīdīs neviens uz tavām mājām :)
Ražošanas brākis vienmēr ir ap 5 %, ja gadījies nosaut preci ar statisko un nav redzamas atvēsanas un citi skrapējumi. Prece reti bet var nestrādāt ari pec rupnicas, un ta ir pasu autrumu valstu haļava.
Ideja atdošanai vai pret naudu. vari paņemt preci un invoice un aizbraukt uz biroju.
bykeda rakstīja:
Tas nozīmē,ka man tagad jāskrien uz bodi pēc upša? Un - nelīdīs neviens uz tavām mājām :)
Silti iesaku nevis kur skriet ,bet ka zinām kaut elektro tīklu vainas pēc tev izsvils visa elektor iekarta....paliksi driķerī a ta nosprags tavi 3 vai viens vai atiecīgo fažu upsis...Man ar tiem maukiem ir 2x pieredze -pirmaja pieredzē man 2005g. kapitāli uzmeta---Vēlāk ap 2007g. apjēdzu kas tas upsis un nopirku 2 ARVALDO brenda upšus un kalpoja ilgi lidz pat 2016 gada beigām kamēr piderasi neuzlika jauno skaitītāju un tur ko katrējo reizi sapisušies , mani upši aizgāj ar lieliem melniem dūmiem ,bet elektroonika aiz viniem palika dzīva....piemeram 2 padargi galda datori ar nekadiem lētiem IPS monitoriem ,diviem sat resiveriem.... divi normāli TV -un aiz otra upša visa video reģistrātora padarīšana ar visām daudzmaz jēdzīgām ip kamerām un pats galvenai 6TB HDD kurš nesen bija ielikts!!! Vot un tulīn paņēm vieta atkal 2 ,bet jaudīgākus UPSus.....redz zaudējumi bija tikai ap 100ero jo upšos jau veci,bet aķiši ik palaikam tika mainīti un pat aķisiem pēc traumas ne vainas ,skatos pat var meiģināt šos atremontēt -tik tie augstspriekum kondini kuri var teikt uzspraguši platēs izdedzinot caurumus padargi-gandrīz sanak jauns upsis
Tads internet veikals nav-ka kads tev uz mājām līdīs-Tads vareants tikai ja ne pa garantiju...atnāks saremontes par piķi- Piemēram ir tāds vareants ka pats vari nogādāt atiecīgā servisā...!
Viņi pa priekš pārbaudīs vai nav pašu vaina...piemērām ja tavā midzenī ir bijušas strāvas svārstībās un tamdēl bus prece izgājusi no ierindas -busi pats vainīgs-Tas nekas ka iekšusē ir neliels stabilizators,bet kā pēc pieredzes iesaku visu sakarīgo elektroniku turēt aiz UPSiem....!Vot ja upsis nosprēgst dēl negais vot to remonte par garantīju..!
Ev nu var jau gadīties ka meisters atbrauks un saremontēs-,bēēēt par izbraukum kad 30 ero jasamaksā būs!!!:D